Spinning, speedbike

Detailed search for Spinning, speedbike

A Spinning napjaink egyik legnépszerűbb edzésformája. A Spinning program nem más, mint edzői vezetéssel, zenére végrehajtott, csoportos tréning, talán a modern kor egyik legkiválóbb kardió edzésprogramja. A hosszú évek alatt folyamatosan fejlesztett és fejlődő Spinning egy jól működő, tökéletesen átgondolt és kidolgozott egységes rendszerré vált. Napjaink egyik leghatékonyabb fizikai és mentális edzésprogramja.

Talán az összes edzésformával összehasonlítva a Spinning az egyetlen olyan mozgásforma, melyet bárki biztonságosan kortól és nemtől függetlenül űzhet. Ha követjük az edző utasításait, elképzelhetetlen, hogy bármilyen sérülés, túlterhelés, vagy ízület és izomprobléma merüljön fel. A Spinning edzés az úszás mellett a másik mozgássorozat, amikor nem csak kímélhetjük a térdeinket, de kifejezette erősíthetjük is azokat.

Spinning edzés rendszeres látogatása által jelentősen javíthatunk keringési rendszerünkön, hatékonyabb lesz a vérünk oxigénszállító képessége, erősödik érfalunk, nő a tüdőkapacitásunk.
A Spinning edzés a zárt körülmények között végezhető mozgásformák közül talán leghatékonyabb zsírégető sport, hiszen az edző instrukcióit követve nem csak az állóképességünk fog megnőni, hanem a testünkben lerakódott zsírréteg is fokozatosan megcsappan majd.

A már felsorolt számtalan pozitív tulajdonság mellett a Spinning edzésmód egyik legnagyobb előnye a csoportos foglalkozás nyújtotta élmény. Nagyon fontos az edzés rendszeressége, heti 3-4 alkalom szükséges az edzettségi szint növeléséhez és legalább ennyire fontos az is, hogy betartsuk a fokozatosság elvét!

A rendszeres edzés javítja mozgáskoordinációnkat és ellentétben más csoportos edzésformával, nem tartalmaz sokak számára kivitelezhetetlennek tűnő mozgássorozatot.

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban