Inosine 500

5 390 Ft

Sportolók számára igen fontos étrend-kiegészítő, mivel  támogatja az oxigéntranszportot a szív- és a vázizomsejtekbe, így növeli a szervezet energiaellátottságát, ezáltal javítja az állóképességet. Az inozin emeli a sejtek ATP-szintjét, mely a rövid ideig tartó erőkifejtések fő energiaforrása, így ennek következtében később következik be a vér savasodása. Az inozin növeli a vér oxigénkötő képességét, javítja a keringést, valamint csökkenti a tejsavtermelést az izmokban.

Azonnali segítség

+36 1 267 4921

+36 1 318 7159

Táplálék kiegészítő Részletek

Az elfogyasztott inozin nagy része a vérkeringésben a vörös vérsejtekbe jut, ezért tud több oxigént felvenni. Ez a hatás 1-2 óráig tart. Az inozin tehát javítja a légzést és az erőnlétet. Az ATP (adenozin-trifoszfát) az élő sejtek legfontosabb energiaforrása, 1929-ben Karl Lohmann fedezte fel. A naponta képződő ATP mennyisége az emberi testben nyugalmi állapotban 30–40 kilogramm, izommunka esetén azonban akár egy tonnányira is felmehet. Természetesen ez nem egy tonnányi új anyag képződését, hanem az ATP folyamatos szintézisét és lebontását jelenti.

Összetétel: inozin 5 dinátrium-monofoszfát, zselatin.

Allergén információ: glutént tartalmaz, nyomokban tojást, szóját, tejet, laktózt. 

Tápérték 100g termékben: Energia: 283kJ/67kcal, zsír:0g, melyből telített zsír:0g, szénhidrát:0g, melyből cukor:0g, fehérje:16g, só:0g. 

Felhasználási javaslat: napi 4 kapszula, megfelelő mennyiségű folyadékkal. 

Kiszerelés:100 kapszula

Ez az étrend-kiegészítő nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. A megadott napi adagolás kiegészíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, annak túllépése nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.