Edzés elliptikus gépen

Az elliptikus gép magában hordozza a kerékpár egyszerűségét a futás tökéletességét és a karlendítés izommunkáját. 

A futás - főleg a túlsúllyal küszködők esetében - terheli az ízületeket, a szobabicikli - mivel a saját súlyunkat maga az eszköz tartja -  sokszor nem elég intenzív. Az elliptikus trréneren való edzés kíméli izületeit, miközben magas intenzitás mellett hatékonyan égeti a kalóriát. Ahhoz, hogy látványos eredményt érj el, itt van egy szuper egyszerű edzésterv, amit kezdőként bátran alkalmazhat elliptikus gépén.

Edzésterv:

Minél nagyobb súlyfelesleggel rendelkezik, annál elővigyázatosabban kezdjen a mozgáshoz. A lényeg a fokozatosság: 2-3 hetente emelje az elliptikus gépek végzett edzésidőt mindaddig, amíg el nem éri az 50 percet, ezt 2-3szor csinálja végig hetente.

A zsírégetéshez oxigénre van szükség! Edzése ne legyen extrém módon megterhelő, akkor a szervezetben nem megy végbe az égés, mert nincs oxigén. Úgy végezze edzését, hogy közben légzése ne legyen kapkodó, hanem mély és egyenletes. 

Az edzéshez minőségi, megbízható elliptikus tréneket ajánlunk. Tekintse meg katalógusunkat az alábbi linkre kattintva: https://www.fitness-index.hu/termekcsoportok/elliptikus-gep

Tipp:

Nézzen közben tv-t vagy hallgasson zenét, nyissa ki az ablakot, hogy friss levegő legyen a helyiségben, és fogyasszon el fél liter szénsavmentes ásványvizet. A tréninget szépen fokozatosan hagyja abba, csak akkor szálljon le az Elliptical Bike-ról, ha pulzusa már megközelíti a nyugalmi értéket. 
Edzés után ne felejtse el megnyújtani fáradt testrészeit.

Étkezés:

A zsírégetés akkor lesz igazán hatásos, ha étkezésére is oda figyel. A tréning előtt 3 órával, ne fogyasszon nehéz ételt, hogy az edzés gördülékenyebben menjen. A kardió edzés legjobb időpontja a reggeli órákban van. 

A tréning után fogyasszon egy fehérje turmixot vagy egyen 10-15 dkg sovány túrót vagy 3-4 tojás fehérjét, kevés olívaolajon elkészítve. Napközben kerülje az egyszerű cukrokat, a péksüteményeket, chipseket, zsíros és fűszeres ételeket. Egyen sokszor keveset. Fogyasszon rendszeresen friss gyümölcsöt és zöldségeket.

/ forrás : fit-on-net.hu /

Termékcsoport ajánlatunk: 
Elliptikus gép

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban