A futópad előnyei

Miért érdemes futópadot vásárolni otthonra?

Eltűnődtél már rajta, hogy milyen jó lenne otthonra egy saját futópad? Nem véletlen, hiszen a futópad még mindig az egyik legnépszerűbb fitneszgép. Mindenkinek más oka lehet arra, hogy futópadot vásároljon otthonra. Valaki az állóképességét szeretné javítani, más valaki az alakját formálná, vagy csak karcsúsodna. Az alábbi előnyök miatt javasolt egy otthoni futópad beszerzése!

1. Több kalóriát tudsz elégetni

Futópadon sokkal több kalóriát tudsz elégetni, mint bármely más fitneszgyakorlattal. Egy intenzív futópados edzéssel kb. 700 kalóriát tudsz ledolgozni, míg egy lépcsőzőgéppel 627 és egy szobakerékpárral mindössze 498 kalóriát.

2. Edzhetsz, amikor a kedved tartja

Ha saját futópadod van, akkor edzhetsz, amikor neked megfelel. Nem kell várakoznod az edzőteremben, hogy sorra kerülj, nem kell rohannod, hogy odaérj a tömeg előtt, nem kell este a sötétben egyedül futnod.

3. Kényelmes ruhákba öltözhetsz

Ha beszerzel magadnak egy futópadot, akkor nem kell mindig felöltened a legmárkásabb sportfelszerelésed, mert otthon úgysem lát senki. Felveheted nyugodtan a számodra legkényelmesebb ruhát, legyen az egy agyonmosott póló vagy egy bő tréningnadrág.

4. Addig futhatsz, ameddig akarsz

Te is utálod, ha az edzőteremben már ott topognak mögötted, és figyelmeztetnek, hogy már csak öt percig tiéd a futópad? Ha van otthon saját futópadod, megkíméled magad ettől a bosszankodástól.

5. Tökéletes alakformáló

Ha kényelmesen érzed magad, akkor többet fogsz edzeni. Ha többet edzel, akkor lesz energiád ahhoz, hogy elérd az áhított alakot. Egy otthoni futópadra bármikor felugorhatsz, és futhatsz, ameddig bírod. 

6. Nem kell többé unatkoznod

Ismered azt az érzést, amikor lemész az edzőterembe és már 10 perc után menekülnél az unalomtól? Ha otthon tréningezel, beállíthatod a futópadot a televízió elé, vagy bekapcsolhatod a kedvenc zenéd, és máris gyorsabban fog telni az idő. Észre sem fogod venni, hogy már túl is teljesítetted a kitűzött távot. 

7. Nagyon egyszerű használni

Tökéletes megoldást kínál a futópad, akkor is, ha nem vagy egy izompacsirta. A saját tempód szerint használhatod és fejlődhetsz. Használata rendkívül egyszerű, könnyen kezelhető. Nem kell semmilyen edzettségi szint hozzá, hogy belevágj.

A fent említett előnyökön kívül még rengeteg van. Ha elgondolkodtál már a beszerzésén, akkor Te is tudod, hogy számodra miért lenne hasznos. Ha nem tudod milyen futópadot szeretnél pontosan, akkor nézz körül webáruházunkban, és válaszd ki, hogy számodra melyik lenne a legmegfelelőbb!

 

Termékcsoport ajánlatunk: 
Futópad

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban