Hasazzunk twisterrel!

Persze lehet söprűnyéllel is, de nehezítsünk egy kicsit!

A twister gépek kiválóan alkalmasak a has oldalsó harántizmainak megdolgozására. Néha milyen nehéz onnan levarázsolni a felesleget, igaz? Nagyon fontos, hogy óvatosan vágjunk bele a twisterezésbe, mert csúnya izomlázat lehet összeszedni. A gép a képen látható részeket veszi kezelésbe:

A twister gépek a törzs forgatását oldják meg lapsúlyos rendszerben. A test középső szegmense kerül hatékony edzés alá. Üljünk a gép padjára, és egyenes gerinccel ragadjuk meg a fogantyúkat.

Lassan fordítsuk oldalra a törzsünket, ügyelve arra, hogy a karok és a törzs tökéletes összhangban, együtt mozogjon. Nagyon fontos, hogy soha ne végezzük lendületből a gyakorlatot, a végpontokon mindig álljunk meg egy-egy pillanatra. Eleinte csak néhány ismétléssel próbálkozzunk, majd fokozatosan emeljük az ismétlésszámot 20-ig.

A BH HiPower ülő twister gépet a professzionális fitnesz legjobb szakemberei tervezték, intenzív használatra. A BH HiPower Strength Line minden darabja német technológia felhasználásával lett kifejlesztve és Európa egyik vezető formatervező cége öntötte formába. A BH HiPower ülő twister gépének minden alkatrésze úgy lett megtervezve és biomechanikailag tesztelve, hogy hosszú távon a lehető legjobb és legmegbízhatóbb teljesítményt nyújtsa maximális igénybevétel közben.

Az Elite-Fitness ülő twister gépet innovatív és megbízható műszaki megoldások ötvözésével alkották, különös figyelmet fordítva a maximális terhelés és intenzív használat melletti hosszú távú megbízhatóság kritériumára. 4mm-es falvastagságú ellipszis alakú zártszelvény elemei nemcsak lebilincselő látványt kölcsönöznek az Elite-Fitness ülő twister gépnek, hanem különösen nagy merevséget, kiemelkedő teherbírást és ezáltal hosszú távon is biztonságos használatot, tartósságot szavatolnak.

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban