Háttámlás szobakerékpárok

Miért válasszuk a szobakerékpárok háttámlás változatát?

A legfontosabb előnye - nevében is benne van - a hát megtámasztása, melynek nem csupán kényelmi okai vannak. Az ülés pozíciójából adódóan sokkal könnyebbé válik a vér visszaáramoltatása a lábakból, ami hatékonyabb kardio-munkát eredményez. Emellett persze a hát megtámasztásával ideális testtartást biztosít, akár gerincproblémákkal küszködők számára is, míg a speciális edzéspozíció csökkenti a szív terhelését és javítja a lábak vérkeringését.

A Tunturi termékcsaládban található háttámlás szobakerékpár ergométerek a legmagasabb felhasználói igényeket is kielégítik. Közülük most akciósan vásárolhatja meg a Tunturi E30R ergométert (képünkön), mely újdonság a Tunturi háttámlások családjában. Az E30R intenzív használata komfortosan erősíti lábizmait, ugyanakkor mérsékelten terheli ízületeit. A Tunturi háttámlás ergométereire egyszerű és kényelmes a felszállás illetve a leszállás. Az erős vázszerkezet megbízható és biztonságos edzésélményt nyújt, melyet tovább fokoz az ergonómikusan kialakított és az ideális üléspozícióhoz több lépésben állítható háttámla.

 

 

 

Tudatos felhasználók eldönthetik, hogy a vérkeringésük javítása vagy a zsíranyagcsere felgyorsítása a céljuk, ennek megfelelően (is) válogathatunk a háttámlás ergométerek programválasztékából. Az edzés közben mérhető optimális szívfrekvencia: 220 mínusz az életkor. Az edzés 12 perc után nevezhető hatékonynak, életkortól függetlenül. Alacsony intenzitás abban az esetben tökéletesen elfogadható, ha 45-60 percet edzünk alkalmanként.

A leginkább igénybe vett izmok a következők (ezek a képen is nyomon követhetőek, ne feledkezzünk meg a nyújtásukról!):
- lábhajlító izmok (isiocrural)
- négyfejű combizom (quadricepsz)
- csípőizmok (Iliopsoas)
- vádli (Soleus)

További háttámlás szobakerékpárok:
Robust Comfort háttámlás szobakerékpár - 26595
Kettler Axos Cycle R szobakerékpár
Bremshey BR3 háttámlás szobakerékpár
Kettler Giro R háttámlás szobakerékpár
Bremshey BR5 háttámlás ergométer
Tunturi Pure 4.0 háttámlás szobakerékpár
Tunturi E60R háttámlás ergométer
Star Trac professzionális háttámlás ergométer

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban