Koordinációs diszkek

Az instabil sporteszközök hatékonyságát és jogos helyét a prevencióban és a rehabilitációban minden szakember elismeri. Használatukkal olyan izomcsoportok is megmozgathatók, amiket sima talajon, normál cipőben képtelenség lenne munkára bírni. Jó tulajdonságuk, hogy egyensúlyoznunk kell rajtuk, és egyensúlyozás közben az idegrendszer a "talpon maradás" érdekében reflexesen az elgyengülésre hajlamos mélyizmokat is működésbe hozza.

A legmegfelelőbb eszköz ahhoz, hogy fejlesszük az egyensúlyozó képességet, stabilitást, reakciós készséget. Alkalmas az edzések kiegészítésére, és nem utolsósorban remek szórakozás. Ideális választás gyerekek számára is. Mire használhatjuk?
- Először is próbáljunk rajta megállni.
- Ha megállni már sikerült, guggoljunk a korongon.
- A közepére állva egylábon egyensúlyozhatunk.
- Végezhetünk rajta fekvőtámaszt.

A koordinációs diszkek segítenek a sérülések megelőzésében és az ízületi, valamint gerincproblémák legyőzésében. Megfelelő választás otthoni edzésekhez az egészségtudatosan élők, valamint az 50 év feletti korosztály számára, esetleg a munkában egy rövid szünet erejéig, vagy csoportos foglalkozásokhoz fitness klubokban és rehabilitációs központokban.

Kínálatunkból kiemelnénk az MFT Sport diszket, mely a teljesítmény fokozásának szimbóluma. Használatával a sportolók növelhetik erőszintjüket, fejleszthetik állóképességüket és javíthatják finom motorikus képességeiket, illetve gyorsíthatják reakcióidejüket. A Sport diszk ideális otthoni edzéshez, személyi edzéshez, illetve a sportban a teljesítmény növeléséhez és terápiás célokra.

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban