Lábhajlítás

Hogyan hajtsuk végre helyesen a lábhajlítást?

Lehetőleg olyan berendezést válasszunk, amelynek padja nem vízszintes, hanem töréssel rendelkezik a csípő magasságában. (Lásd alább ajánlatunkat.)

Feküdjünk hason a lábhajlító gépre, akasszuk be a lábunkat, ügyelve arra, hogy térdünk egyvonalban legyen a gép forgatópontjával. Akasszuk be sarkunkat a görgőpárnák alá, és nyújtsuk ki teljesen a karunkat. Fogjuk meg a pad széleit, csípő a párnázott felülethez szorítva. Lassú kilélegzés mellett, a láb kétfejű izmait használva hajlítsuk be a lábakat, amennyire csak tudjuk. Két másodpercig tartjuk az összehúzott helyzetet, majd belégzés mellett visszaengedjük a súlyt.

A gyakorlatnak - a lefelé mutató lábujjak alapvető helyzetétől eltérve - variációi is léteznek. Érezni fogjuk, hogy ha a lábfejet kicsit kifelé, majd befelé fordítjuk, akkor minden oldalról megtámadtuk a célizmot (a megdolgoztatott részeket a fönti ábra mutatja).

 

 

 

 

 

 

BH HiPower lábhajlító gép

A BH HiPower combhajlító gépet a professzionális fitnesz legjobb szakemberei tervezték, intenzív használatra. A BH HiPower Strength Line minden darabja német technológia felhasználásával lett kifejlesztve és Európa egyik vezető formatervező cége öntötte formába. A BH HiPower combhajlító gépének minden alkatrésze úgy lett megtervezve és biomechanikailag tesztelve, hogy hosszú távon a lehető legjobb és legmegbízhatóbb teljesítményt nyújtsa maximális igénybevétel közben. Precíziós mechanizmusok, 4mm falvastagságú, rozsdamentes vázszerkezet, valamint optimalizált ergonómia és ergonómikus ülések, háttámlák, illetve védőborítások a tökéletes biztonság érdekében - csak néhány a BH HiPower Strength Line főbb ismérvei közül.

Elite-Fitness lábhajlító gép

Az Elite-Fitness combhajlító gépet innovatív és megbízható műszaki megoldások ötvözésével alkották, különös figyelmet fordítva a maximális terhelés és intenzív használat melletti hosszú távú megbízhatóság kritériumára. 4mm-es falvastagságú ellipszis alakú zártszelvény elemei nem csak lebilincselő látványt kölcsönöznek az Elite-Fitness combhajlító gépnek, hanem különösen nagy merevséget, kiemelkedő teherbírást és ezáltal hosszú távon is biztonságos használatot, tartósságot szavatolnak. Az izomzat egyenletes terhelése, valamint a sérülések elkerülése érdekében az Elite-Fitness professzionális fitneszgépek többsége egy úgynevezett előfeszítő segédrendszerrel van ellátva, mely a gyakorlat kezdési, illetve befejezési pozíciójában segíti a felhasználót a mozdulatsor biztonságosabb indításában. A mozgás egyenletességének elérésében és az ízületekre ható terhelés csökkentésében nélkülözhetetlen szerepet játszanak az acélbetétes gumírozott hevederek, valamint a zárt, nagy pontosságú és hosszú élettartamú, Németországból importált csapágyakkal ellátott speciális geometriájú görgősorok, melyek stabillá és teljesen csendessé teszik a működést, egyedülálló jellemzőkkel felruházva az Elite-Fitness combhajlító gépet. Az optimális edzéspozíciót, illetve testhelyzetet segítik az ideális keménységű párnázással ellátott, ergonómikus kialakítású és gázrugós rendszerrel szabályozható ülések, valamint háttámlák a tökéletes komfort érdekében.

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban