Legyen trend az otthoni fitness is!

Ilyenkor jön képbe az otthoni gép, amivel bármilyen körülmények között, rövid idő alatt lehet munkát végezni azzal a jóleső érzéssel, hogy bár nem volt elég időnk magunkra, mégis tettünk valamit egészségünk érdekében. Természetesen sok egyéni szempont is létezik: van, aki nem szeret egyedül edzeni, ő biztosan terembe fog menni. Mások viszont szégyenlősek, így sokkal komfortosabb számukra, ha csak otthon végeznek gyakorlatokat.

Arra, hogy melyik eszközt válasszuk az otthoni gépek közül, nincs konkrét recept. Sok mindentől függ a döntés, a kortól, az egészségi állapottól és attól, hogy mi az edzéssel a cél: fogyás? Az állóképesség javítása? Az egészség megőrzése? Rehabilitáció? Kardió fitnesz? Ezek mind befolyásolják, milyen gépet célszerű venni.

A legnépszerűbb és a legrégibb otthon eszköz a szobakerékpár. Praktikus, mert bárki tudja használni, kevés helyet foglal el. Sokaknál a helyigény döntő szempont. A kerékpározás egyébként is népszerű, az eszközt az ára pedig még vonzóbbá teszi, hiszen egy már 40 ezer forinttól elérhető gépről beszélünk. A másik népszerű termék a futópad,  amely árkategóriában magasabb sávba sorolható a szobakerékpárral összevetve, azonos minőség esetén körülbelül 130 ezer forinttól lehet hozzájutni.

Komoly fejlődés tapasztalható a kiegészítő termékek piacán; a súlyzók, kettle bellek, fitnesz szalagok,  kéz-lábsúlyok, expanderek, felfüggeszthető hevederek, húzódzkodó rudak  piaca. Itt a termékskála megsokszorozódott az utóbbi években. Természetes a sikerük, jóval kisebb ráfordítással lehet univerzális otthoni eszközöket megvásárolni. Ezek könnyen tárolhatóak, kis helyen elférnek és ideálisak az otthoni edzésekre.

Látogasson el szaküzletünkbe, segítünk a választásban! Címünk:1085 Budapest, József krt.83.

 

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban