Masszázsfotel

Fáj a háta, a nyaka az egész napos ülőmunkától, vezetéstől? Saját masszázsfotelében lazítva regenerálódhat egy-egy fárasztó nap végén. A testre szabott masszázs, a sokoldalú masszázsprogramok mindig rendelkezésre állnak, időpont-egyeztetés és szervezés nélkül.

Egy-egy masszázsfotel a lakás dísze is lehet, hiszen igényes kivitelben készülnek. Különböző erősségű egyedi programokkal rendelkeznek, melyek segítségével fejbúbtól a lábujjig átmasszíroz a gép. Hasonló érzés, mintha masszőr keze alatt lennénk, a fejfájás nyomban menekülőre fogja. Nap mint nap részesülne ebben a kényeztetésben? Tekintse meg ajánlatunkat!

Kínálatunkban Shiatsu masszázsfotelek szerepelnek, melyek fontos tulajdonságai:
- wellness eszközök, amelyek a test ellazulását, testi-lelki felfrissülést eredményeznek
- egyaránt használhatók gerinc- és hátfájdalmakra, valamint felfrissülésre
- automatikus és kézi vezérlésű masszázsokkal egyaránt rendelkeznek
- használhatók mind a felső, mind az alsó testre

Automatikus masszázs a felsőtestre
NECK-SHOULDER: automatikus masszázs a felsőtestre a nyak és a váll körül
BACK-WAIST: automatikus masszázs a hát és a derék körül
UPPER BODY: az egész felsőtest átmasszírozása

Kézi vezérlésű masszázs felsőtestre
KNEAD: gyúrás
FLAP: csapkodó mozdulat
BACK STRETCHING: a masszázs függőlegesen halad és nyújtja a felsőtestet

Masszázs alsó testre
BUTTOCK: vibráció az ülő részünkre, fenékre, farizomra
THIGH: ütögetés combokra
CALF: vádli gyúrása

Az M150 Confort masszázsfotel négy beépített motorja elősegíti a test vérkeringésének egyenletes áramlását. Választható kétfajta masszírozási mód (gördülő és gyúró) az izmok átmozgatásához és ellazításához. Az M150 Confort masszázsfotel beépített programjai felügyelik a nyak és hát egyenletes masszírozását, valamint az ülés és a lábtartó vibrációját. A relaxációs nyakmasszírozás segít a stressz oldásában és csökkenti az izomfájdalmakat és görcsöket. Az M150 Confort masszázsfotel könnyen kezelhető LCD kijelzős távirányitójával beállítható és nyomon követhető, hogy a test mely része és mennyi ideig masszírozandó. A testformához igazodó borítás nagyobb komfortérzetet nyújt.

Az M300 Style masszázsfotel 45 fokig elektromosan dönthető ülése a legideálisabb masszírozási pozíció elérését teszi lehetővé. Választható háromfajta masszírozási mód (gördülő, nyomó és gyúró) az izmok átmozgatásához és ellazításához. Az M300 Style masszázsfotel könnyen kezelhető LCD kijelzős távirányitójával beállítható és nyomon követhető, hogy a test mely része és mennyi ideig masszírozandó. A relaxációs nyakmasszírozás segít a stressz oldásában és csökkenti az izomfájdalmakat és görcsöket. A beépített programok felügyelik a nyak és hát egyenletes masszírozását, valamint az ülés és a lábtartó vibrációját. A testformához igazodó borítás nagyobb komfortérzetet nyújt.

Az M500 Summum masszázsfotelt több nagy hírű szakújság is a világ legjobb masszázsfotelének választotta. Négyfajta masszírozási mód (gyúró, kopogtató, ujj nyomásos és gyúró-kopogtató kombinációja) segíti az izmok tökéletes ellazítását. Az M500 Summum masszázsfotel 14 légzsákja, mely az ülés alá és a lábtámaszba van beépítve, különösen komfortossá teszi a masszázsfotel használatát. Beépített MP3 lejátszóval és sztereó fejhallgatóval a teljes ellazuláshoz a masszírozás folyamán. Az M500 Summum masszázsfotel könnyen kezelhető távirányítóján beállítható és nyomon követhető, hogy a test mely része és mennyi ideig masszírozandó. Exkluzív lábpihentető rendszer, mely egyrészt a láb masszírozására, másrészt a lazítására szolgál. A testformához igazodó borítás nagyobb komfortérzetet nyújt.

BH Shiatsu M700 Elite masszázsfotel - Teljeskörű relaxáció
Az M700 Elte masszázsfotel a BH Shiatsu által gyártott legprofesszionálisabb masszázsfotel. Ötfajta masszírozási mód (gyúró, kopogtató, ujj nyomásos, gördülő és gyúró-kopogtató kombinációja) segíti a tökéletes ellazulást és páratlan relaxáció elérését. Beépített MP3 lejátszóval és sztereó fejhallgatóval a teljes ellazuláshoz a masszírozás folyamán. Az M700 Elite masszázsfotel kéz- és szemmasszírozó funkciója egyedülálló relaxációs élményt nyújt. Beépített thermál masszírozó rendszer. Az M700 Elite masszázsfotel könnyen kezelhető távirányitójával beállítható és a nagy LCD-s kijelzőn nyomon követhető, hogy a test mely része és mennyi ideig masszírozandó. Exkluzív lábpihentető rendszer az egyik a láb masszírozására a másik a lazítására. A testformához igazodó borítás nagyobb komfortérzetet nyújt.

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban