Naturál testépítés

El lehet érni kiváló eredményeket természetes módszerekkel? Egyáltalán mit jelent a naturál testépítés? Mindössze annyit, hogy szteroidok, drogok nélkül próbáljuk meg formálni a testünket. A naturál testépítőknek sokkal keményebben kell megdolgozni minden deka izomért, mint a szteroidokat szedőknek. Ráadásul a természetes módszer híveinek sikerei - merthogy vannak bizony ilyenek - megkérdőjelezik a szteroidipar létjogosultságát.

A naturál testépítőknek minden energiájukat fel kell használni a siker érdekében. Nagyon fontos a népszerűsítés is. A legjobb módszer a természetes testépítés módszereinek hangsúlyozása, a győztes testalkat felépítése. Az edzésre kell koncentrálni, hiszen szépen fejlett izomzatnál jobb reklám nem kell. A gyenge eredményeket elérő testépítők közül túl sokan mentegetik magukat azzal, hogy naturál testépítők. Ha csak erre hivatkoznak kemény munka helyett, akkor a siker valóban elmarad. A mentegetőzéssel sokkal több kárt okoznak maguknak, mint gondolnák. (Korábban hosszasan írtunk a pozitív hozzáállás szerepéről.)

Ha eldöntöttük, hogy drogmentesen edzünk, akkor tartsunk is ki emellett és ne nyavalyogjunk, hogy nehezebben megy. Természetesen nem mindenki képes renmdkívüli erőfeszítésekre, nem mindenki rendelkezik kellő kitartással. De ha már mindenáron csalni akarunk, legalább ne saját magunkat csapjuk be, csináljuk végig, amit elterveztünk!

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban