Összetett mozgássor

Olyan gyakorlatsort mutatunk be, mely gyorsan átmozgatja a teljes testet. A gyakorlatokat a képen látható mozgássornak megfelelően, szinte egymásba kapcsolva lehet végrehajtani. Kiválóan alkalmas bemelegítésnek, de akár önállóan is megállja a helyét, ha csak egy gyors átmozgatásra vágyunk idő híján.

Szinte minden testrészünk dolgozik, és nemcsak erőfejlesztésre kiváló a gyakorlatsor, hanem az egyensúlyt és a koordinációt is remekül fejleszti. Alapvető követelmény a végrehajtás során a pontosság, precizitás, tiszta, szabályos kivitelezés. Észre fogjuk venni, ahogyan a szívünket - mivel pihenőidő nem nagyon engedélyezett - alaposan megdolgoztatja, ezzel (mintegy kardiotréningként) a szív- és érrendszer karbantartásában is szerepet játszik. A mozdulatsort kezeljük egy egységként, és egymásután minél többször csináljuk végig. Hölgyeknek kifejezetten ajánlott!

A pontos kivitelezés mellett egyetlen hibalehetőség adódhat: a súly nem megfelelő kiválasztása. A túl könnyű semmit nem ér, a túl nehézzel nem tudunk törekedni a szabályosságra. Mivel sokszor ismételjük a gyakorlatot, a megfelelő súly közepesen nehéz, hogy a végén se akarjunk szétszakadni.

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban