Star Trac - egészség és fitnesz egy életen át

A fenti mottót nem egyszerűen feladatnak tekintik a Star Trac szakemberei, hanem missziónak. A Star Trac céget 1979-ben alapították Kaliforniában, és ezután hamarosan a fitneszipar meghatározó szereplőjévé vált világszerte. A Star Trac fitneszgépek formatervezői előtt a gépek megtervezésénél elsősorban a design és a felhasználók igényei álltak a középpontban. Különböző tanulmányok és vizsgálatok segítségével több száz ember edzési szokásait és edzőgépekhez való viszonyát tesztelték, így a Star Trac gépek a felhasználók igényeinek megfelelően lettek kialakítva, olyan innovációs megoldásokkal, mint az integrált kulacstartó, beépített ventillátorok és iPod-csatlakozó. A cég úttörő munkájának köszönhetően 1987-ben a világon elsőként dobhatta piacra az első DC-meghajtású futópadot, melynek folyamatos fejlesztésével a Star Trac a professzionális futópadok előfutárává vált. 2002-ben a kardiogépek bevezetésével a cég magasra helyezte a lécet a minőség terén. A cég termékpalettája 2004-ben vált teljessé az erőgépek előállításával. A cég folyamatos növekedése most is tart, ennek egyik jele, hogy a világon 50%-os a piaci részesedésük a spinning-gépek területén.

Az egészségügyre és fitnesziparra vonatkozólag a Star Trac a jövőre nézve harcot indított az elhízás ellen, és meghirdette "expect different" elnevezésű kampányát. Míg a legtöbb fitneszgépet kínáló cég ennek a problémának a kezelésében csak részleges megoldásokat nyújt, a Star Trac egy új, proaktív alapot teremt világszerte minden ember egészségének javításához.

Ennek megvalósításához, az "expect different" kampány keretein belül a Star Trac egy olyan programot indít a fitnesziparon belül, ami az embereknek - tekintet nélkül azok életszínvonalára - lehetőséget nyújt egészségük és jó közérzetük javításához.

Star Trac kardiogépek 
A Star Trac kardiogépei, melyek a BMW csoport amerikai design-csapatával történő együttdolgozás során keletkeztek, a design és funkcionalitás terén is új normákat követnek. A cég védett innovációi a termékpaletta minden tagjára vonatkozóan évekre szóló örömet és elégedettséget biztosítanak a felhasználók számára.

Star Trac erőgépek 
Az erőedzést szolgáló biomechanikus készülékek modern design-juk és kitűnő funkcionalitásuk révén tűnnek ki. Minden készülék az egyes felhasználók által meghatározott teljesítményszintet biztosítja. A HumanSport, Impact Strength és Instinct termékcsaládok minősége a részletek kialakításáról ismerszik meg: kiváló kárpitozás és maximális biztonságot nyújtó, tökéletesen fedett súlyok. Szintén egyedülálló a Star Trac termékek súlykiválasztó rendszere, a LockNLoad. A 160 komponensből álló termékpalettát a súlyzók, szabad súlyok, padok és állványok széles választéka teszi teljessé.

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban