Star Trac, a többfunkciós

Egy teljes fitneszprogram a kardio- és erőgyakorlatokat egyaránt tartalmazza. Mostanáig e két területet előszeretettel kettéválasztották a fitneszgépek gyártói. Mostanáig... A Star Trac ugyanis - éveken át tartó kutatómunka és fejlesztés eredményeképpen - megalkotta a komplett edzés alapjául szolgáló többfunkciós fitneszgépeit. A Total Body Trainer termékcsalád a kardio- és erőgépek tulajdonságainak kombinációját kínálva ugyanúgy erősíti a szív- és érrendszert, mint az izmokat. Ily módon éri el az edzés egységének tökéletességét anélkül, hogy gépeket és beállításokat kellene váltogatnunk. Már öt perc próba után is nyilvánvalóvá válik, milyen kivételes hatással bírnak ezek a gépek.

E-TBTe és E-TBTi Total Body Trainer

Nyomás vagy húzás? A döntés az E-TBTe és E-TBTi Total Body Trainerekkel az ön kezében van. A SelectFit technológiának köszönhetően kiválóan ötvözhető a kardio- és az erőedzés. A 15 collos érintőképernyős kijelzőn közben a kedvenc videóját is megnézheti. Az E-TBTe és E-TBTi iPod és USB csatlakozóval rendelkezik, hogy a legkülönbözőbb elektromos készülékek (MP3, mobiltelefon, stb.) csatlakoztatása ne okozzon gondot. A SelectFit lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással változtasson a kívánt módszeren (nyomás vagy húzás).

E-TBT és P-TBTx Total Body Trainer

A Star Trac E-TBT Total Body Trainer a BMW Group Designworks USA-val kialakított együttműködésnek köszönhetően szintén a SelectFit technológiára épül. Segítségével a felsőtest valamennyi izomcsoportját célirányosan megdolgoztathatjuk. Persze a felsőtest bevonását akár mellőzhetjük is, így a lábak sem maradnak ki a szórásból. A Star Trac Entertainment System az E-TBT esetében nem hiányozhat: érintőképernyős monitor és konzolba integrált kiszolgálóegység gondoskodik az edzés közben történő szórakoztatásról.

A folytatásban hamarosan megismerkedünk további három többfunkciós géppel: P-TBT, S-TBTx és S-TBT Total Body Trainerek lesznek még terítéken.

Amennyiben az egyes gépekről további információkat szeretne illetve megrendelést kíván leadni, örömmel állunk rendelkezésére elérhetőségeinken:

Címünk:
Pán-Trade Kft.
1085 Budapest, József krt. 83.

E-mail: 
info@pan-trade.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 13:00

Vonalas elérhetőségeink:
Telefon: +36-1-2674921
Telefon/Fax:+36-1-3187159

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban