Új divat Michelle Obamától

Az utóbbi napokban Michelle Obama, az amerikai elnök felesége edzett felkarja miatt is címlapokra került.

Miközben Madonna szálkás vállait mutogatja, Obama asszony nyíltan vállalja véznának egyáltalán nem mondható felkarjait, mellyel új divat- és fitnesztrend látszik kibontakozni a tengerentúlon a hölgyek körében, akik nagyon is odafigyelnek a first lady megjelenésére.

Michelle Obama rendszeresen tűnik fel ujjatlan topokban, bátorságát a Vogue és a People is méltányolta. A képen látható lila top, melyben a kongresszus előtt jelent meg, nemcsak a politikusok, hanem az említett magazinok munkatársainak figyelmét is felkeltette.

Obama asszony ujjatlan viselete kisebb vitákat váltott ki amerikai fitnesz berkekben. A hölgyek jelentős része fellélegzett, hogy végre nem a vékony, definiált vállak felé kell mozdulniuk, és örömmel fogadták a 44 éves elnökfeleség kezdeményezését. Mások túl lengének találták Michelle öltözetét ahhoz képest, hogy milyen "vastagok" a karjai. A hölgy mindenesetre elárulta a People magazinnak, hogy hetente háromszor 90 percet tölt fitneszteremben, és nem ritka, hogy férjével együtt bevállalják a fél 6-os kelést a reggeli testmozgás kedvéért a közös reggeli előtt.

Ráadásul azt a fajta erőedzést végzi, amitől az amerikai nők többsége még mindig húzódozik, ám a jelek szerint a first lady a bizonyíték, hogy nem feltétlenül veszíti el a nőiességét, aki erős.

Persze ellenlábasok is akadnak: a Boston Herald egyik munkatársa, Lauren Beckham Falcone véleménye szerint március elején az időjárás cseppet sem indokolja az ujjatlan viseletet. Hát igen... A nők sokszor inkább fáznak a divat kedvéért. Mindenesetre az amerikai elnök feleségének nincs takargatnivalója.

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban