Vitalitás búzafűvel

Ha az összes energiaforrásunk kimerült, és még edzeni sincs kedvünk, akkor remekül feltöltődhetünk búzafűvel. A búzafű maga az élet. Nincs káros mellékhatása, és pozitívan hat az egész szervezetre. Intenzíven méregtelenít, növeli az erőnlétet, ellenállóbbá tesz a betegségek ellen, regenerálja a sejteket, véd a káros sejtelfajulás ellen, serkenti a vérképzést, javítja a szövetek oxigénellátását.

Tele van vitaminnal, ásványi anyagokkal és enzimekkel. Több kálciumot tartalmaz, mint a tej, ötször több magnéziumot, mint a banán, ás ötször több C vitamint, mint a citrusfélék. A növényben lévő klorofill segít a vérszegénységben szenvedőknek, javítja a szervezet oxigénellátását, de frissebb lesz tőle a bőr, növekszik a sejtek energiája.

Sejtregeneráló hatása révén lassítja az öregedési folyamatokat. Remek kiegészítője a tisztító, salaktalanító kúráknak, és hasznos tavaszi fáradság ellen is.

A búzafűben kb. 25% fehérje található, és sokkal könnyebben emészthető, mint a húsban található fehérje. A leghatásosabb, ha saját termesztésű búzafüvet használunk. 15-20 cm-es nagyságnál kell levágni. A bioboltokban is kapható friss, vágott búzafű. Ezekből búzafűpréssel passzírozhatjuk ki az értékes levet. A kipréselt lé nem tartható el még hűtőszekrényben sem. Csak frissen és éhgyomorra fogyasszuk. Ha nem áll módunkban saját növényt nevelni, a gyógyszertárakban, bioboltokban kapható friss búzafűlé is, vagy szedhetünk búzafűkapszulát.

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban