Fitnesztermek berendezése

FITNESZTERMEK BERENDEZÉSE

+36 (1) 200 4451

info@pan-trade.hu

Cégünk exkluzív verhetetlen ár-érték arányban kínál professzionális fitnesz- és konditermi berendezéseket. Az elmúlt közel másfél évtized folyamán elkötelezetté váltunk a kimagasló minőségi színvonalat képviselő termékek értékesítésében.

Ha reprezentatív, ugyanakkor remekül használható, de gazdaságos és alacsony fenntartási költségekkel üzemeltethető fitnesz- vagy wellneszrészleggel, illetve -szolgáltatással kívánja megörvendeztetni vendégeit, akkor egyedi kialakításban, intézményére szabottan készítjük el szakértőink segítségével ajánlatunkat az Önök számára.

Mivel kizárólagos képviseletét látjuk el Magyarországon az Accell Fitness tulajdonában lévő finn Tunturi, Platinum by Tunturi, továbbá a hazai gyártású Robust Gym, saját márkás Vector Fitness, valamint az amerikai Precor, Matrix és német gym80 világmárkáknak, high-tech termékeinket a legkedvezőbb áron, közvetlenül a gyártótól szállítjuk Önöknek, az after sales szolgáltatások teljes tárházát kínálva.

 

Miért választanak bennünket egyre többen?

Finanszírozás: 0%-os önerővel is beruházhat

Bővítené, frissítené edzőtermét vagy új fitnesz klub nyitása előtt áll? Finanszírozási koncepciónk keretén belül lehetősége van 0%-os önerővel beszerezni gépparkját.

Kedvező ár-érték arány

A Pán-Trade professzionális termékcsaládjai: a Vector Fitness, Gym80, Matrix, Precor, a Platinum by Tunturi és a Robust Gym is felülmúlhatatlanul kedvező ár-érték arányával tűnik ki a piacon található hasonló termékek közül. 

Ingyenes tanácsadás

Személyre szabottan készítjük el létesítményére az ajánlatunkat, amit alapos átbeszélés, tanácsadás és konzultáció előt meg.

3D látványtervezés

Nem csak átbeszéljük, de vizuálisan el is készítjük terme látványtervét! Így rengeted időt megspórolunk meg beüzemeléskor és Ön is könnyen átlátja leendő terme berendezését.

Teljeskörű szerviz szolgáltatás

Szakképzett szerviztechnikusi csapatunkra támaszkodva gyors és hatékony megoldási lehetőségeket kínálunk és nyújtunk bármilyen igény felmerülése esetén. A speciálisan képzett szakértői gárda, valamint az azonnal elérhető alkatrész raktárkészlet hosszú távon biztosítja a gépek folyamatos, zavartalan és megbízható, valamint gazdaságos üzemelését, egyedülálló garanciális feltételek biztosítása mellett. 

Vásárlás után is számíthat ránk!

Folyamatos kapcsolattartást biztosítanak értékesítő kollégáink, megbizonyosodva arról, hogy minden rendben működik-e. Segítenek, ha bármi plusz eszközre vagy tanácsra lenne szüksége.

 

Kiknek ajánljuk professzionális fitneszgépeinket?

1. Szállodáknak, panzióknak

Egyre többen választják az aktív, egészséges életmódot, különösen a külföldi vendégek. Jelentősen növekszik az edzőtermek szerepe a szálloda kiválasztásánál.

Szeretné, ha panziója vagy szállodája szemet gyönyörködtető berendezésekkel bővülne? Az új formatervezésnek köszönhetően gépeink szállodája díszévé válhatnak. Termékeinket olyan panziók, illetve kisebb szállodák számára ajánljuk, ahol a fitnesz részleg kizárólag a szállóvendégek számára van fenntartva.

2. Fitnesz kluboknak

A Precor, Matrix, Vector Fitness, Platinum, Versaclimber, Escape, Robust GYM  gépek a professzionális felhasználási igények minden területét kielégítik. A klasszikustól a leginnovatívabb gépekig mind strapabíróak, alacsony karbantartást igényelnek és bírják a folyamatos megmérettetést. 

Akármelyik márkát választja, könnyedén kitűnhet versenytársai közül megbízható, modern és innovatív fitneszgépeinkkel. 

3. A sport fontosságát felismerő vállalatoknak, cégeknek

Szerencsére egyre több vállalkozó, cégvezető ismeri fel, hogy dolgozói számára - a tennivalókon túl - a kikapcsolódás lehetőségét is felkínálva sokkal jobb teljesítményt várhat el. Nem beszélve a kellemesebb légkörről, szorosabbá fonódó emberi kapcsolatokról, melyek a közös időtöltés élményéből fakadnak, és hosszú távon ugyancsak a jobb munkavégzés zálogai. Ha Ön ezt a haladó szellemet képviseli, ha munkatársaival hosszú távon tervez és közel áll Önhöz a sportos életvitel, válogasson kínálatunkból kedvére, szakértő munkatársaink segítségével. Megtérülési szempontokat figyelembe véve külön figyelmébe ajánljuk a Star Trac Instinct gépeket, melyek kimagasló minőségi színvonalat nyújtanak nagyon kedvező áron.

Professzionális termékcsaládjainkról..

 

Miért a Precor?

A Precor fitneszgépek személyre szabott élményt nyújtanak minden felhasználó számára. A cég stratégiájának kulcsát olyan innovatív eszközök létrehozása jelenti, amelyek személyre szabott edzések megvalósításával élménnyé teszik az edzés teljes időtartamát. A Precor nem milliók számára gyárt fitneszgépeket, hanem azok számára, akik használják is azokat.  A Precornál sosem tévesztik szem elöl azt a tényt, hogy egyének használják a gépeiket. A munkájuk az, hogy olyan eszközöket gyártsanak, amelyek a legkülönbözőbb emberek számára is megfelelőek. Olyan gépek létrehozásával, amelyeket élmény használni és táplálják az egészségesség, illetve fittség vágyat, segítenek az embereknek abban, hogy olyan életet élhessenek, amire vágynak.

A Precor igényeket kielégítő eszközöket fejleszt. Új termék tervezésekor mindent elkövetnek annak érdekében, hogy kimagaslóan megbízható, nem komplikált és könnyen karbantartható legyen. A megkülönböztetett mérnöki munkával készített és felülmúlhatatlan hírnévvel rendelkező Precor cardio- és erőgépek világszínvonalúak. A forradalmi és innovatív formatervezéssel fémjelzett gépek egyedülállóan egyenletes módon követik és hangolódnak össze az emberi test természetes mozgásával. A Precor mérnökei hisznek a célul kitűzött feladatukban, hogy a létesítmények üzemeltetőivel együttműködve bontsák le a fitness világához vezető akadályokat. Minél könnyebben elérhetővé és hatékonyabbá teszik a testedzést, annál több életet tudnak megváltoztatni pozitívan.

A Precor elkötelezett az Ön vállalkozásának egészséges működése mellet. A Precor munkatársai számára nem csupán a fizikális, hanem a financiális egészség is fontos. Éppen ezért olyan eszközöket terveznek és gyártanak, amelyek tartósak, egyszerű a karbantartásuk és az esetlegesen felmerülő problémák helyben megoldhatók. Az átfogó garanciális támogatás pedig hosszú távon biztosítja a zökkenőmentes üzletmenet fenntartását. 

 

Miért a gym80?

Minden mögött, amit tesznek, egy gondolat áll: a legmagasabb minőséget nyújtani a partnereknek! A minőség nemcsak a termékeken tükröződik, hanem az összes többi szolgáltatásukban is: legyen az tanácsadás, személyre szabott finanszírozás. A gym80-nál mindent egy helyről be tud szerezni, megoldásokat kínálnak minden igényre, minden méretben, fitnesz, orvosi és rehabilitációs területen is, mindezt vevőbarát megközelítésben. Több érv szól a gym80 gépek választása mellett:

  • Német acélból és alapanyagból készült fitneszgépek. A gym80 magas színvonalú technológiát és kivitelezést garantál, képzett mérnökök, lézer és robotok segítségével.
  • Több, mint 30 év tapasztalat, melyet nem lehet megvásárolni. Ezért meggyőződésük, hogy a legjobb gépeket gyártják.
  • A minőség- és nem a profitmaximalizálásra törekszenek. Az ügyfelekre partnerként és nem fejős tehénként tekintenek.
  • 4 mm vastag acél csőt használnak a gépekhez, ami maximális teherbírást és élettartamot biztosít. 
  • Több mint 250 eszközük van csak az izmok fejlesztésére, fitnesz és orvosi területen egyaránt. Ez egyedülálló a világon.
  • Változatos keret és kárpit színek, logózás széles választékban, ahogy Önnek tetszik. 
  • Az elmúlt 30 évbe gyártott gépek 75%-a még mindig használatban van. És még sokáig bírják.

Mielőtt egy ajánlatot elfogad, ne csak a kedvezményt vegye figyelembe, hanem a gépek élettartamára, a lízing, a finanszírozás hosszú távú költségeire, a szállítás, telepítés rejtett költségeire, a tréninglehetőségekre, garanciára és sok egyéb másra is gondoljon….

 

Miért a Vector Fitness?

 

A Vector Fitness egy rendkívül dinamikusan fejlődő professzionális, azaz közösségi és edzőtermi felhasználásra gyártott fitneszgép család. Kínálatában megtalálhatók a legintenzívebb felhasználási igényeknek hosszú távon is stabilan és megbízhatóan eleget tevő cardio gépek, valamint a rendkívül széles spektrumot lefedő erőgép sorozatok. A különböző lapsúlyos- és tárcsasúlyos gépcsaládok, valamint a padok és állványoknak a funkcionális eszközökkel kiegészített átfogó kínálata teljes megoldást jelent új fitnesz fejlesztések vagy beruházások esetén.

A cardio- és erőgépeket annak az elhivatottságnak a szellemében tervezik és gyártják, amellyel a mérnökök egyidejűleg kívánnak eleget tenni a létesítmény üzemeltetők elvárásainak és a felhasználók igényeinek. Modern, 21. századi vállalatként a Vector Fitness a tervezői- és mérnöki munka folyamatait, az alapanyagok és alkatrészek beszerzését, a gyártás részleteit, valamint a minőség-ellenőrzést a legszigorúbb szempontok alapján, speciálisan arra a célra kifejlesztett vállalatirányítási rendszerrel menedzseli, annak érdekében, hogy a végeredményben létrejövő professzionális fitneszgépek az elvárható színvonalat meghaladóan teljesítsenek.

A Vector Fitness kifogástalan minőségű professzionális felhasználású fitneszgépek teljes csomagját kínálja rendkívül versenyképes árkategóriában. A kiemelkedő ár-érték arány modern, a fitnesz ipar legújabb trendjeinek megfelelő formatervezéssel és az elhivatott mérnöki munkának köszönhető kiváló funkcionalitással, illetve biomechanikai működéssel párosul. A gyártókapacitás rugalmasságának köszönhetően egyedi igények, elképzelések megvalósítása is kivitelezhető és a gyár évtizedes múltjának köszönhetően azonnal, illetve hosszú távon biztosítja a folyamatos üzemeltetéshez szükséges alkatrészek elérhetőségét.

Új fitnesz létesítmény tervezésekor több tényezőt szükséges mérlegelni. Legyen szó bármilyen szempontról is, a Vector Fitness minden kétséget kizáróan magas színvonalon tesz eleget az üzemeltetői és felhasználói elvárásoknak

 

Miért a Robust Gym?

A Robust Gym professzionális kondicionáló gépcsalád tervezésekor a német Berg márkájú gépek kialakítását és megoldásait vettük alapul, így alakult ki az elképesztően masszív megjelenés, a túlméretezett magas minőségű csapágyazás és az acélbetétes heveder rendszer, amelynek az izületkímélésben van kimagasló szerepe. A hazai gyártás nagyon rövid gyártási és leszállítási határidőt eredményez és legyen szó bármilyen egyedi igényről, akár speciális kárpit illetve vázszínről, akár extra felhelyezett tárcsatartó tüskékről, akár speciális egyedi gyártású többoldalas toronyról, tőlünk nem tud lehetlent kérni. Az egyedülálló garanciális feltételek biztosítása és a legmagasabb elvárásokat is kielégítő szolgáltatások mellett az Robust Gym gépek a versenytársak közül kimagasló ár-érték aránya miatt az egyik legjobb alternatívát jelentik, amennyiben a formatervezés, a megbízhatóság, az ergonómia és a tökéletesített biomechanikai megoldások mellett a gazdaságossági és megtérülési szempontok is a figyelem középpontjába kerülnek.

 

Miért a Platinum by Tunturi?

A Platinum by Tunturi sorozat jelképezi az Tunturi márka végleges betörését a professzionális fitneszgépek piacára. Az otthoni fitneszgépgyártásban az utóbbi évtizedekben szerzett mérnöki tapasztalatokra támaszkodva, hosszas és körültekintő tervezés végeredményeképpen született meg a Platinum sorozat, ez az igazán brilliáns és innovációkkal teli professzionális gépcsalád. A Platinum by Tunturi mindegyik gépe a legmagasabb minőségi kívánalmakat is felülmúlják, mert minden egyes alkatrészük úgy lett megtervezve, kidolgozva és biomechanikailag tesztelve, hogy azok a lehető legjobb működést produkálják hosszútávú intenzív használat közben.

A Platinum by Tunturi minden kardió gépe egységesített, nagyon egyszerűen kezelhető komputerekkel lett felszerelve, így az edzés közbeni gépváltás esetén nem kell újabb és újabb funkciók használatát elsajátítani. Ami azonban igazán egyedülálló a kategóriájában az a Platinum by Tunturi 4 állásos edzőtornya, amelyet igény esetén több önálló egységre bontva is remekül lehet használni, anélkül, hogy a edzés hatékonysága csökkenne.

 

Érdeklődj és kérj ajánlatot:
Email cím: info@pan-trade.hu
Gombás Imre értékesítési igazgató: +36 30 293 9175
Pán-Trade Kft.:+36 1 200 4451, +36 1 426 1126

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban