Fitnesztermek berendezése

FITNESZTERMEK BERENDEZÉSE

Cégünk exkluzív otthoni gépek széles választéka mellett verhetetlen ár-érték arányban kínál professzionális kondicionálótermi berendezéseket. Az elmúlt közel másfél évtized folyamán elkötelezetté váltunk a kimagasló minőségi színvonalat képviselő termékek értékesítésében.

Ha reprezentatív, ugyanakkor remekül használható, de gazdaságos és alacsony fenntartási költségekkel üzemeltethető fitnesz- vagy wellneszrészleggel, illetve -szolgáltatással kívánja megörvendeztetni vendégeit, akkor egyedi kialakításban, intézményére szabottan készítjük el szakértőink segítségével ajánlatunkat az Önök számára.

Mivel kizárólagos képviseletét látjuk el Magyarországon az Accell Fitness tulajdonában lévő finn Tunturi, Platinum by Tunturi, továbbá a hazai gyártású Robust Gym, saját márkás Vector Fitness, valamint az amerikai Precor, Matrix és német Gym80 világmárkáknak, high-tech termékeinket a legkedvezőbb áron, közvetlenül a gyártótól szállítjuk Önöknek, az after sales szolgáltatások teljes tárházát kínálva.

Miért választanak bennünket egyre többen?

A Pán-Trade professzionális termékcsaládjai: a Vector Fitness, Gym80, Matrix, Precor, a Platinum by Tunturi és a Robust Gym is felülmúlhatatlanul kedvező ár-érték arányával tűnik ki a piacon található hasonló termékek közül. A Precor, Vector Fitness, a Platinum by Tunturi valamint a Robust Gym termékek szállítási határideje meglepően rövid.
Szakképzett szerviztechnikusi csapatunkra támaszkodva gyors és hatékony megoldási lehetőségeket kínálunk és nyújtunk bármilyen igény felmerülése esetén. A speciálisan képzett szakértői gárda, valamint az azonnal elérhető alkatrész raktárkészlet hosszú távon biztosítja a gépek folyamatos, zavartalan és megbízható, valamint gazdaságos üzemelését, egyedülálló garanciális feltételek biztosítása mellett.

Kiknek ajánljuk professzionális fitneszgépeinket?

1. Szállodáknak, panzióknak

Szeretné, ha panziója vagy szállodája szemet gyönyörködtető berendezésekkel bővülne? Az új formatervezésnek köszönhetően gépeink szállodája díszévé válhatnak. Termékeinket olyan panziók, illetve kisebb szállodák számára ajánljuk, ahol a fitnesz részleg kizárólag a szállóvendégek számára van fenntartva.

2. Fitnesz kluboknak

A Star Trac gépek a professzionális felhasználási igények legmagasabb minőségi kívánalmait is felülmúlják, mert minden egyes alkatrészük úgy lett megtervezve, kidolgozva és biomechanikailag tesztelve, hogy azok a lehető legjobb működést produkálják intenzív használat közben.

A Star Trac professzionális gépcsaládot elsősorban nagy kihasználtságú, exkluzív kondicionáló termekbe, illetve reprezentatív szállodák fitnesz, wellnesz részlegéhez ajánljuk.

Referenciaként a világszerte több, mint 400 Star Trac gépparkkal berendezett Golds Gym fitneszklub önmagáért beszél.

3. A sport fontosságát felismerő vállalatoknak, cégeknek

Szerencsére egyre több vállalkozó, cégvezető ismeri fel, hogy dolgozói számára - a tennivalókon túl - a kikapcsolódás lehetőségét is felkínálva sokkal jobb teljesítményt várhat el. Nem beszélve a kellemesebb légkörről, szorosabbá fonódó emberi kapcsolatokról, melyek a közös időtöltés élményéből fakadnak, és hosszú távon ugyancsak a jobb munkavégzés zálogai. Ha Ön ezt a haladó szellemet képviseli, ha munkatársaival hosszú távon tervez és közel áll Önhöz a sportos életvitel, válogasson kínálatunkból kedvére, szakértő munkatársaink segítségével. Megtérülési szempontokat figyelembe véve külön figyelmébe ajánljuk a Star Trac Instinct gépeket, melyek kimagasló minőségi színvonalat nyújtanak nagyon kedvező áron.

Professzionális termékcsaládok nagyító alatt

Miért a Robust Gym?

A Robust Gym professzionális kondicionáló gépcsalád tervezésekor a német Berg márkájú gépek kialakítását és megoldásait vettük alapul, így alakult ki az elképesztően masszív megjelenés, a túlméretezett magas minőségű csapágyazás és az acélbetétes heveder rendszer, amelynek az izületkímélésben van kimagasló szerepe. A hazai gyártás nagyon rövid gyártási és leszállítási határidőt eredményez és legyen szó bármilyen egyedi igényről, akár speciális kárpit illetve vázszínről, akár extra felhelyezett tárcsatartó tüskékről, akár speciális egyedi gyártású többoldalas toronyról, tőlünk nem tud lehetlent kérni. Az egyedülálló garanciális feltételek biztosítása és a legmagasabb elvárásokat is kielégítő szolgáltatások mellett az Robust Gym gépek a versenytársak közül kimagasló ár-érték aránya miatt az egyik legjobb alternatívát jelentik, amennyiben a formatervezés, a megbízhatóság, az ergonómia és a tökéletesített biomechanikai megoldások mellett a gazdaságossági és megtérülési szempontok is a figyelem középpontjába kerülnek.

Miért a Platinum by Tunturi?

A Platinum by Tunturi sorozat jelképezi az Tunturi márka végleges betörését a professzionális fitneszgépek piacára. Az otthoni fitneszgépgyártásban az utóbbi évtizedekben szerzett mérnöki tapasztalatokra támaszkodva, hosszas és körültekintő tervezés végeredményeképpen született meg a Platinum sorozat, ez az igazán brilliáns és innovációkkal teli professzionális gépcsalád. A Platinum by Tunturi mindegyik gépe a legmagasabb minőségi kívánalmakat is felülmúlják, mert minden egyes alkatrészük úgy lett megtervezve, kidolgozva és biomechanikailag tesztelve, hogy azok a lehető legjobb működést produkálják hosszútávú intenzív használat közben.

A Platinum by Tunturi minden kardió gépe egységesített, nagyon egyszerűen kezelhető komputerekkel lett felszerelve, így az edzés közbeni gépváltás esetén nem kell újabb és újabb funkciók használatát elsajátítani. Ami azonban igazán egyedülálló a kategóriájában az a Platinum by Tunturi 4 állásos edzőtornya, amelyet igény esetén több önálló egységre bontva is remekül lehet használni, anélkül, hogy a edzés hatékonysága csökkenne.

Miért a Precor?

A Precor fitneszgépek személyre szabott élményt nyújtanak minden felhasználó számára. A cég stratégiájának kulcsát olyan innovatív eszközök létrehozása jelenti, amelyek személyre szabott edzések megvalósításával élménnyé teszik az edzés teljes időtartamát. A Precor nem milliók számára gyárt fitneszgépeket, hanem azok számára, akik használják is azokat.  A Precornál sosem tévesztik szem elöl azt a tényt, hogy egyének használják a gépeiket. A munkájuk az, hogy olyan eszközöket gyártsanak, amelyek a legkülönbözőbb emberek számára is megfelelőek. Olyan gépek létrehozásával, amelyeket élmény használni és táplálják az egészségesség, illetve fittség vágyat, segítenek az embereknek abban, hogy olyan életet élhessenek, amire vágynak.

A Precor igényeket kielégítő eszközöket fejleszt. Új termék tervezésekor mindent elkövetnek annak érdekében, hogy kimagaslóan megbízható, nem komplikált és könnyen karbantartható legyen. A megkülönböztetett mérnöki munkával készített és felülmúlhatatlan hírnévvel rendelkező Precor cardio- és erőgépek világszínvonalúak. A forradalmi és innovatív formatervezéssel fémjelzett gépek egyedülállóan egyenletes módon követik és hangolódnak össze az emberi test természetes mozgásával. A Precor mérnökei hisznek a célul kitűzött feladatukban, hogy a létesítmények üzemeltetőivel együttműködve bontsák le a fitness világához vezető akadályokat. Minél könnyebben elérhetővé és hatékonyabbá teszik a testedzést, annál több életet tudnak megváltoztatni pozitívan.

A Precor elkötelezett az Ön vállalkozásának egészséges működése mellet. A Precor munkatársai számára nem csupán a fizikális, hanem a financiális egészség is fontos. Éppen ezért olyan eszközöket terveznek és gyártanak, amelyek tartósak, egyszerű a karbantartásuk és az esetlegesen felmerülő problémák helyben megoldhatók. Az átfogó garanciális támogatás pedig hosszú távon biztosítja a zökkenőmentes üzletmenet fenntartását. 

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban