Matrix T7xi professzionális futópad

Ingyenes Házhozszállítás
Termékünket ingyen házhoz szállítjuk!

Termék Részletek

Tulajdonságok Matrix T7xi professzionális futópad
Márka
Matrix
Termékkategória
Futópad
Futó felület (H x SZ)
152 x 56 cm
Edzésmódok
Manuális hegy Zsírégető 5K Cél pulzus Gerkin Protocol Army PFT Navy PRT Marine PFT Air Force PRT Physical efficiency battery (PEB)
Kijelzők
19 colos (48cm-es) LCD kijelző -TV funkcióval
Idő Eltelt idő Óra Összes idő Távolság - km vagy mérföld Sebesség Dőlésszög Kalória Kalória / óra Pulzus Dinamikus profil Statikus profil Teljesítmény MET's Ütem Átlagos ütem
Markolatról vezérelhető konzol - Start Levezetés Stop Sebesség és Dőlésszög vezérlés
Gyors indítás - Quick Start Gyors megállítás
Sebesség kontroll
Dőlésszög kontroll
Egy gombos start funkció Menet közbeni program választás CSAFE
Fitlinxx professional mód - hálózati adatbázis feltöltése Pause funkció edzés közben Gyors program választás Levezető funkció
Dőlésszög
0-15 %-ig motorikusan állítható
Sebesség
0,8-24 km/h
Garancia
2 év általános és 10 év váz garancia
Pulzus mérés
Kézpulzus-mérő rendszerrel és mellöves pulzusmérési lehetőséggel is ellátott (az öv nem tartozék)
Egyéb
beépített ventilátor
Vezeték nélküli adatátvitel
Netpulse kompatibilis
WIFI
Internet
Böngésző funkció - Facebook
YouTube
Twitter
időjárás
USB port i-POD csatlakozó
Virtual Active kompatibilis Fit Touch technológia - érintő képernyő Integrált Vista ClearTM TV - 38cm-es képátló
Naptár funkció
Manager mód: vissza állítható az alapértelmezett és a hátralévő idő és távolság
szállítógörgők
biztonsági kulcs
2 kulacstartó
Stabíl acélváz
Waxolt előre kent futófelület
Integrált könyvtartó
telefontartó
Alumínium záró végek a futópad hátulján
Max. terhelhetőség
182 kg
Bruttó súly
200 kg
Nettó súly
181 kg
Méretek (H x SZ x M)
215 x 93 x 161 cm

A Matrix Fitness T7xi edzőtermi futópad a Matrix futógépek felső kategóriás csúcsmodellje. A márka már számtalan fitneszteremben bizonyított világszerte, így joggal mondhatjuk, hogy a világ egyik legismertebb és legelismertebb márkája.

A Matrix T7xi futópad egy 5.0 lóerős folyamatos teljesítményű AC motorral van felszerelve, ami igen erős és rendkívül tartós, akár 8 lóerős a csúcsteljesítménye. A Matrix motorok vezérlései folyamatosan vizsgálják magát a motort, így tudják biztosítani a hibamentes folyamatos haladást. Rendkívül nagy futófelülettel rendelkezik, mely 152 x 56cm -es, ez a szélesség már más márkák csúcsmodelljeinek a szélességével vetekszik. Ezen biztosan kényelmesen és zavartalanul futhatunk. Rendkívül kényelmes ízületkímélő rendszerrel van ellátva, melyet teszteltek és több, mint 40 000 km-ig karbantartás mentesen használhatunk. A kényelmes és megbízható ízületkímélő rendszerhez társul még egy prémium minőségű dupla rétegű futószalag is. Érdemes megemlíteni, hogy más modellekkel ellentétben a futólap megfordítható, így dupla annyi ideig használható, mint a többi futópad márkánál. A Matrix T7xi edzőtermi futógép modellen már 0,8km/h - tól egészen 24 km/h sebeséggel futhatunk.

A Matrix T7x futópad 19"-os, 48 cm-es képátlójú LCD kijelzővel rendelkezik, melyben egy integrált VISTA CLEARTM TV-s rendszer van beépítve, amihez 13 program tartozik. Kijelzőjét több nyelven használhatjuk (14 nyelv közül választhatunk) és alkalmas a gyengén látóknak is, hiszen nagy kijelzője van, így minden adat jól látható rajt. Automata levezető funkció is be van építve a biztonságunk érdekében, így minden edzés végén a konzol felhasználói "kérésre" elindítja a levezetést, hogy Ön kényelmesen levezethesse a futását. Tartalmaz a konzol egy CSAFE módot is, mely segítségével több programot és adatot tölthetünk fel a futópad kozoljára. A konzol képes a vezeték nélküli adatátvitelre is, beépített ventillátorral is rendelkezik, kijelzőjén találhatunk gyors gombokat (gyors indítás, gyors megállítás, levezető funkció, sebesség és dőlésszög). Fit Touch érintő képernyős konzol. Kompatibilis az i-POD rendszerekkel, illetve rendelkezik i-POD csatlakozóval is. Konzolja internetezésre is alkalmas, így rendelkezik a szokásos alkalmazásokkal, mint Facebook, YouTube, Twitter, naptár, időjárás elérhetőség és bármi, amit a böngészőben használni szeretnénk. Konzolját nagyon könnyedén kezelhetjük és használhatjuk futás közben is! 

Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk! Kérjen ajánlatot tőlünk a Matrix magyarországi hivatalos képviseletétől!

Free shipment
Ingyenesházhoz szállítás
Garancia 10 év váz és 2 év általános

Készlet információ:

Raktárról nem elérhető - de előrendelhető

Azonnali segítség

+36 1 267 4921

+36 1 318 7159

Termékcsoport hatásfoka az emberi szervezetre

Keringési rendszer: Magas
Szív: Közepes
Zsírégetés: Magas
Izomtömeg növelés: Közepes
Izomerő fejlesztés: Alacsony

A termékcsoport használatával leginkább igénybe vett izomcsoportok

Hasonló termékek

Javasolt kiegészítő termékek