Garancia

A Tunturi, Robust, Precor, Gym80 és Robust Gym termékcsaládok kizárólagos forgalmazási jogköre Magyarország vonatkozásában cégünkhöz, a Pán-Trade Kft.-hez tartozik, ezért az említett márkák termékeivel kapcsolatban felmerülő garanciális, illetve garanciális időszakon kívül eső szervizproblémák a leggyorsabban, a legfelkészültebb szakértői háttérrel és a legpontosabb alkatrész ellátással a Pán-Trade Kft.-nél kerülnek rendezésre.

Garanciális feltételek

Cégünknél, a Pán-Trade Kft.-nél vásárolt fitnesz termékek gyártói garanciával rendelkeznek, mely csak és kizárólag a Pán-Trade Kft. munkatársai által szabályosan kiállított garancialevéllel érvényesíthető. A garancia a garanciális időszakon belül felmerülő, megmunkálásból vagy anyagminőségből eredő gyártói hibákra vonatkozik. A Pán-Trade Kft. saját hatáskörében határozza meg, hogy a meghibásodott alkatrészeket, valamint termékeket javítja, illetve cseréli. A garancia akkor és csak akkor érvényes, amennyiben a termék a Pán-Trade Kft. által az adott termékre vonatkozóan jóváhagyott környezetben kerül használatra. A jóváhagyott termékspecifikus használati környezet a Pán-Trade Kft. által a termékhez mellékelten biztosított használati útmutatóban kerül megjelölésre. A Pán-Trade Kft. három használati környezetet különböztet meg:

  1. Otthoni: a terméket csak és kizárólag ugyanabban a háztartásban élők használják.
  2. Zárt közösségi: a terméket korlátozott számú felhasználókból álló csoport használja, a használat jellege és környezete közel áll az otthoni vagy ellenőrzött használathoz, például iskolákban, szállodákban, vállalatoknál, irodaházakban, stb. A zárt közösségi használati környezetben ajánlott működési időtartam maximum öt óra naponta.
  3. Professzionális: a termék hozzáférhető a felhasználókra vonatkozó korlátozás nélkül edzőtermi környezetben. A használat nem csak ellenőrzött formában történhet.

Kérjük tekintse meg a garanciális időtartamokra vonatkozó következő táblázatot! A váz a fitnesz termék alapszerkezete, mely a termék használati útmutatójának alkatrész listájában kerül pontos meghatározásra.

Garanciális időtartamok

Termékcsoport  Működési környezet Vázszerkezet Futópad motor Elektromos alkatrészek
Kettler otthoni 2 év 2 év 2 év
Robust  otthoni 3 év 1 év ** 1 év **
Precor professzionális  10 év 5 év 2+1 év
Robust Gym professzionális  10 év - -

Tunturi- otthoni felhasználás

Tunturi Cardio Vázszerkezet  Futópad motor Elektromos alkatrészek Egyéb alkatrészek
Classic  15 év 10 év 2+1 év * 2+1 év *
Pure  20 év 15 év 2+1 év * 2+1 év *
Platinum  20 év 15 év 2+1 év * 2+1 év *

Tunturi- otthoni/ közösségi felhasználás

Tunturi erőgép Vázszerkezet Egyéb alkatrészek
Platinum  10 év 2 év

 

* A termék jótállása a terméknek az info@pan-trade.hu e-mail címen történő regisztrálásával a megadott időtartammal meghosszabbítható.

** Kiemelt Robust termékek esetében a jótállás időtartama mind a futópad motorjára, mind pedig az elektromos alkatrészekre 2 év és a vázszerkezetre 5 év.

GARANCIÁLIS KORLÁTOZÁSOK

A garancia csak és kizárólag normál, a termékek használati útmutatójában meghatározott és annak megfelelően előírt körülmények és használat esetén érvényes annak feltételeként, hogy az összeszerelés, beüzemelés és karbantartás a használati útmutatóban megfogalmazottakkal összhangban történik. Garanciális kötelezettségvállalás a gyártót sem és a forgalmazót sem terheli a garancia korábban ismertetett feltételeinek részleges vagy teljes elmulasztása, hiánya vagy megszegése esetén. A garanciális időszak a vásárlás napjával kezdődik. A garanciát csak és kizárólag az eredeti vásárló érvényesítheti. A garanciális javítások nem hosszabbítják meg a garancia időtartamát. A garanciális feltételek országonként eltérőek lehetnek.

A garancia nem érvényes a Pán-Trade Kft. szervizén kívül végzett beavatkozás, javítás, bővítés és átalakítás esetén. A garancia továbbá nem érvényes a helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, illetve elemi csapás okozta rongálódás, szakszerűtlen kezelés, poros, párás és nedves környezetben való használat, valamint természetes elhasználódás esetén.

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban