Hasznos

TARTALOM

BEMUTATKOZÁS

Küldetés...

Mindennapjainkban folyamatosan találkozunk lehetőségekkel és választanunk kell. Cégünk olyan fitnesz gépeket és kondicionáló berendezéseket kínál, melyekből öröm választani. Olyan gépeket forgalmazunk, amelyek nem csupán formatervezettek, hanem személyre szabottan segítenek céljai elérésében. Ha Ön még csak ismerkedik a sportos életmóddal, illetve családja számára keres edzőpartnert otthonra, esetleg a fitnesz megszállottja vagy kondicionáló termet kíván létesíteni akár a legmagasabb minőségi elvárásokat támasztva, akkor több, mint másfél évtized tapasztalatával és szerteágazó szaktudással segítünk az optimális döntés meghozatalában. Remek szakemberekkel dolgozunk együtt, annak érdekében, hogy világszínvonalú termékeinkhez méltó szolgáltatással a lehető legtöbbet tudjuk nyújtani az Önök számára.

Minőség...

Cégünk 1995 óta foglalkozik otthoni és professzionális fitnesz gépek és kondicionáló berendezések gyártásával és forgalmazásával. Az elmúlt közel másfél évtized folyamán elkötelezetté váltunk a kimagasló minőségi színvonalat képviselő termékek értékesítésében, mellyel meghatározó szerepre tettünk szert a hazai fitnesz piacon. Kizárólagos képviseletét látjuk el az Accell Fitness tulajdonában lévő finn Tunturi és német Bremshey,ugyanezen cégcsoport professzionális vonala, a Platinum by Tunturi, az amerikai Star Trac és a hazai gyártású Robust Gym márkáknak, melyek minden kontinensen a minőség szinonimájává váltak. Termékportfoliónkat bővítik a közkedvelt Kettler gépek, továbbá a legszélesebb rétegek számára is elérhető Robust termékcsalád és végül de nem utolsó sorban pedig meg kell említenünk az Európában piacvezető táplálékkiegészítőt, a Multipowert, amellyel teljessé válik kínálatunk.

Professzionalizmus...

A Platinum by Tunturi,  valamint a Star Trac közel egy évszázad tapasztalatát használja fel arra, hogy olyan fitnesz gépeket gyártson, melyek a felhasználói igények legmagasabb minőségi kívánalmait is felülmúlják, mert minden egyes alkatrészük úgy lett megtervezve, kidolgozva és biomechanikailag tesztelve, hogy azok a lehető legjobb működést produkálják tartós használat mellett. Ha Ön fitnesz, illetve sportközpontot akar létesíteni vagy wellnesz szolgáltatást kíván nyújtani, akkor reprezentatív, kitűnően használható, de gazdaságos és alacsony fenntartási költségekkel üzemeltethető fitnesz géppark összeállítási lehetőségeket kínálunk akár lakóparkok, szállodák, vállalatok és intézmények részére is egyedi szempontok, igények és paraméterek alapján megtervezve és kivitelezve.

Szerviz...

Az Accell Fitness - Tunturi, Bremshey és Platinum by Tunturi - , valamint a Star Trac szervizközpontjának, valamint világméretű terjesztői hálózatának segítségével, illetve szakképzett szerviztechnikusi csapatunkra támaszkodva gyors és hatékony megoldási lehetőségeket kínálunk és nyújtunk bármilyen igény felmerülése esetén. A speciálisan képzett szakértői gárda, valamint az azonnal elérhető alkatrész raktárkészlet és az akár évtizedekre is visszanyúló alkatrész ellátási lánc hosszú távon biztosítja a gépek folyamatos, zavartalan és megbízható valamint gazdaságos üzemelését egyedülálló garanciális feltételek biztosítása mellett.

Vásárlás...

Elhatározta, hogy futópadot, ellipticalt vagy szobakerékpárt esetleg evezőpadot szeretne vásárolni? Talán mást keres? Segítünk megtalálni és kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő modellt. De ne csak a szavakban bízzon! Nézzen be hozzánk személyesen, exkluzív áruválasztékot kínáló szaküzletünkbe, ahol megtekintheti, illetve kipróbálhatja fitnesz gépeinket és meggyőződhet azok kiváló minőségéről. Ha a kényelem mellett dönt, vásároljon webáruházunkon keresztül utánvéttel, házhozszállítással és Magyarországon egyedülálló raktárkészletünkről azonnal kiszolgáljuk Önt.

Kiváló cardio gépek, kitűnő többfunkciós készülékek, remek kiegészítők és nagyszerű egészségmegőrző berendezések. Minden, amire szüksége lehet annak érdekében, hogy elérje céljait, ha csak fogyni szeretne, javítani kíván a kondícióján vagy esetleg versenyformába akar kerülni. Bármelyik is nyeri el a tetszését, biztos lehet abban, hogy minőségi fitnesz géppel bővül az otthona.

Segítünk megváltoztatni az életstílusát, ha Ön úgy akarja. Nem garantálunk több napot az életében, csak több életet a napjaiban!

FITNESZTERMEK BERENDEZÉSE

Cégünk exkluzív otthoni gépek széles választéka mellett verhetetlen ár-érték arányban kínál professzionális kondicionálótermi berendezéseket. Az elmúlt közel másfél évtized folyamán elkötelezetté váltunk a kimagasló minőségi színvonalat képviselő termékek értékesítésében.

Ha reprezentatív, ugyanakkor remekül használható, de gazdaságos és alacsony fenntartási költségekkel üzemeltethető fitnesz- vagy wellneszrészleggel, illetve -szolgáltatással kívánja megörvendeztetni vendégeit, akkor egyedi kialakításban, intézményére szabottan készítjük el szakértőink segítségével ajánlatunkat az Önök számára.

Mivel kizárólagos képviseletét látjuk el Magyarországon az Accell Fitness tulajdonában lévő finn Tunturi, Platinum by Tunturi, illetve német Bremshey, továbbá a hazai gyártású Robust Gym, valamint az amerikai Star Trac világmárkáknak, high-tech termékeinket a legkedvezőbb áron, közvetlenül a gyártótól szállítjuk Önöknek, az after sales szolgáltatások teljes tárházát kínálva.

Miért választanak bennünket egyre többen?

 • A Pán-Trade három professzionális termékcsaládja, a Star Trac, a Platinum by Tunturi és a Robust Gym is felülmúlhatatlanul kedvező ár-érték arányával tűnik ki a piacon található hasonló termékek közül.
 • A Star Trac, a Platinum by Tunturi valamint a Robust Gym termékek szállítási határideje meglepően rövid.
 • Szakképzett szerviztechnikusi csapatunkra támaszkodva gyors és hatékony megoldási lehetőségeket kínálunk és nyújtunk bármilyen igény felmerülése esetén. A speciálisan képzett szakértői gárda, valamint az azonnal elérhető alkatrész raktárkészlet hosszú távon biztosítja a gépek folyamatos, zavartalan és megbízható, valamint gazdaságos üzemelését, egyedülálló garanciális feltételek biztosítása mellett.

Kiknek ajánljuk professzionális fitneszgépeinket?

1. Szállodáknak, panzióknak

Szeretné, ha panziója vagy szállodája szemet gyönyörködtető berendezésekkel bővülne? Az új formatervezésnek köszönhetően gépeink szállodája díszévé válhatnak. Termékeinket olyan panziók, illetve kisebb szállodák számára ajánljuk, ahol a fitnesz részleg kizárólag a szállóvendégek számára van fenntartva.

2. Fitnesz kluboknak

A Star Trac gépek a professzionális felhasználási igények legmagasabb minőségi kívánalmait is felülmúlják, mert minden egyes alkatrészük úgy lett megtervezve, kidolgozva és biomechanikailag tesztelve, hogy azok a lehető legjobb működést produkálják intenzív használat közben.

A Star Trac professzionális gépcsaládot elsősorban nagy kihasználtságú, exkluzív kondicionáló termekbe, illetve reprezentatív szállodák fitnesz, wellnesz részlegéhez ajánljuk.

Referenciaként a világszerte több, mint 400 Star Trac gépparkkal berendezett Golds Gym fitneszklub önmagáért beszél.

3. A sport fontosságát felismerő vállalatoknak, cégeknek

Szerencsére egyre több vállalkozó, cégvezető ismeri fel, hogy dolgozói számára - a tennivalókon túl - a kikapcsolódás lehetőségét is felkínálva sokkal jobb teljesítményt várhat el. Nem beszélve a kellemesebb légkörről, szorosabbá fonódó emberi kapcsolatokról, melyek a közös időtöltés élményéből fakadnak, és hosszú távon ugyancsak a jobb munkavégzés zálogai. Ha Ön ezt a haladó szellemet képviseli, ha munkatársaival hosszú távon tervez és közel áll Önhöz a sportos életvitel, válogasson kínálatunkból kedvére, szakértő munkatársaink segítségével. Megtérülési szempontokat figyelembe véve külön figyelmébe ajánljuk a Star Trac Instinct gépeket, melyek kimagasló minőségi színvonalat nyújtanak nagyon kedvező áron.

Professzionális termékcsaládok nagyító alatt

Miért a Star Trac?

A fitnesz ipar számára a "Nagyobb Elvárásokkal" jelmondat hirtelen változásnak tűnhet, azonban a Star Trac már több mint két évtizede folyamatosan fekteti le ennek az alapjait. A kezdetektől az újítás vágya és a másoktól való eltérés vezérelt bennünket. Az első futópadunk egy már létező technológia jobb aspektusból történő megközelítésének az eredménye volt. Azóta újabb és újabb termékek létrehozása helyett, minden lépésünk emberi igények és problémák kiszolgálása, illetve megoldása felé mutat. Az eredmény több tucat szabadalom és számos innovatív megoldás, melyek a fitnesz ipar meghatározói, sőt irányadói lettek.

2000 óta annak érdekében dolgozunk szoros együttműködésben a BMW csoport design részlegével, hogy ne csak a formatervezés funkcionalitását emeljük, hanem a stílusát is. Az első vállalatok között voltunk, melyek implementálták az úgynevezett Six Sigma rendszert a gyártási folyamat minden lépésébe - garantálva a páratlan minőséget.

Azt gondolhatják, hogy sosem választottuk a könnyebb, kevésbé költséges vagy az elvárt utat, de számunkra ez az egyetlen ismert út. Ez az a szenvedély, ami a szerény kezdetektől egy nemzetközileg elismert, több kontinensen jelenlévő vállalattá tett bennünket.

Az egészség és fittség jegyében történő folyamatos termékfejlesztés nem csak egy állítás, hanem küldetés és elkötelezettség, melyet a Star Trac 1979-es megalapítása óta bizonyít partnerei felé. Nemzetközi erőként a fitnesz berendezések iparában, a Star Trac a leggyorsabban növekedő magántulajdonban lévő vállalat a világon, Kaliforniában található, több mint 500 alkalmazottat foglalkoztató főhadiszállásával. A Star Trac elsősorban Kalifornia, Irvine és Murrieta városaiban rendelkezik gyártókapacitással, szervizközpontjai többek között az Egyesült Királyságban, Barcelonában, Münchenben és Szingapúrban találhatók meg.

A Star Trac Irvine-ban található, 1997-ben épült, 100.000 négyzetlábas főhadiszállása egy közel 6.640 négyzetláb területen elterülő kutatás és fejlesztési központtal és 55.000 négyzetláb területű, a legmagasabb műszaki színvonalat képviselő gyárterülettel rendelkezik, amely kiválóan reprezentálja az elhivatottságot és folyamatos befektetést, mellyel a Star Trac az üzleti és iparági növekedését kívánja elősegíteni nemzetközi viszonylatban.

A status quo-ba történő belenyugvás örökös visszautasítása, a fejlesztés folyamatos térnyerése és a gyártókapacitás, illetve képesség előtérbe helyezése alátámasztják, hogy a Star Trac elkötelezett a fitnesz termékek és azokhoz kacsolódó szolgáltatások értékének és minőségének állandó és töretlen fejlesztésében.

Miért a Robust Gym?

A Robust Gym professzionális kondicionáló gépcsalád tervezésekor a német Berg márkájú gépek kialakítását és megoldásait vettük alapul, így alakult ki az elképesztően masszív megjelenés, a túlméretezett magas minőségű csapágyazás és az acélbetétes heveder rendszer, amelynek az izületkímélésben van kimagasló szerepe. A hazai gyártás nagyon rövid gyártási és leszállítási határidőt eredményez és legyen szó bármilyen egyedi igényről, akár speciális kárpit illetve vázszínről, akár extra felhelyezett tárcsatartó tüskékről, akár speciális egyedi gyártású többoldalas toronyról, tőlünk nem tud lehetlent kérni. Az egyedülálló garanciális feltételek biztosítása és a legmagasabb elvárásokat is kielégítő szolgáltatások mellett az Robust Gym gépek a versenytársak közül kimagasló ár-érték aránya miatt az egyik legjobb alternatívát jelentik, amennyiben a formatervezés, a megbízhatóság, az ergonómia és a tökéletesített biomechanikai megoldások mellett a gazdaságossági és megtérülési szempontok is a figyelem középpontjába kerülnek.

Miért a Platinum by Tunturi?

A Platinum by Tunturi sorozat jelképezi az Tunturi márka végleges betörését a professzionális fitneszgépek piacára. Az otthoni fitneszgépgyártásban az utóbbi évtizedekben szerzett mérnöki tapasztalatokra támaszkodva, hosszas és körültekintő tervezés végeredményeképpen született meg a Platinum sorozat, ez az igazán brilliáns és innovációkkal teli professzionális gépcsalád. A Platinum by Tunturi mindegyik gépe a legmagasabb minőségi kívánalmakat is felülmúlják, mert minden egyes alkatrészük úgy lett megtervezve, kidolgozva és biomechanikailag tesztelve, hogy azok a lehető legjobb működést produkálják hosszútávú intenzív használat közben.

A Platinum by Tunturi minden kardió gépe egységesített, nagyon egyszerűen kezelhető komputerekkel lett felszerelve, így az edzés közbeni gépváltás esetén nem kell újabb és újabb funkciók használatát elsajátítani. Ami azonban igazán egyedülálló a kategóriájában az a Platinum by Tunturi 4 állásos edzőtornya, amelyet igény esetén több önálló egységre bontva is remekül lehet használni, anélkül, hogy a edzés hatékonysága csökkenne.

SEGÍTSÉG A VÁSÁRLÁSHOZ

Az online rendelés regisztrációhoz kötött, amely nem jelent semmilyen kötelezettséget a látogató és az üzemeltető között. A korábban már regisztrált felhasználók ugyanazzal az azonosítóval rendelhetnek, mint amelyet a regisztráció kitöltése során megadtak. A regisztrált adatok bármikor megváltoztathatóak a bejelentkezés után az Adatmódosítás menüpontban.

A rendelésről összesítés érkezik elektronikus levél fomájában az üzemeltetőhöz és a látogatóhoz is (a regisztrációban megadott email címre). A rendeléseket érkezési sorrendben, személyesen dolgozzuk fel, munkatársaink a regisztrációban megadott elérhetőségen veszik fel a kapcsolatot a látogatóval és egyeztetik a rendelés részleteit: a számlázási információkat, a rendelés teljesítésének várható időpontját, az áruátvételt és az esetleges házhoz szállítás feltételeit.

Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal engedélyszám: C / 002 965
(csomagküldő kereskedelmi tevékenységi körben)

SZÁLLÍTÁS

 • A webáruházban rendelt bármely futópadot Budapest területén díjmentesen házhoz szállítunk, összeszerelünk és beüzemelünk.
 • A webáruházban rendelt és 50 000 Ft értéket meghaladó termékeket az ország egész területén díjmentesen házhoz szállítunk.
 • A webáruházban rendelt és 50 000 Ft értéket nem meghaladó termékeket az ország egész területén 3000 Ft-ért házhoz szállítunk.

FIZETÉS

 • A webáruházban rendelt és 50 000 Ft értéket meghaladó termékek esetében az utánvéttel történő fizetés díjtalan.
 • A webáruházban rendelt és 50 000 Ft értéket nem meghaladó termékek esetében az utánvéttel történő fizetés költsége 750 Ft.
 • A webáruházban rendelt termékek értékét előre történő banki átutalással is kiegyenlítheti. Ebben az esetben a rendelés visszaigazolására automatikusan küldött e-mailben található hivatkozási számot a közlemény rovatban feltüntetve, kérjük az átutalás indítását az e-mailben megjelölt bankszámlaszámra.

GARANCIA

A Tunturi, Bremshey, Robust, valamint Star Trac és Robust Gym termékcsaládok kizárólagos forgalmazási jogköre Magyarország vonatkozásában cégünkhöz, a Pán-Trade Kft.-hez tartozik, ezért az említett márkák termékeivel kapcsolatban felmerülő garanciális, illetve garanciális időszakon kívül eső szervizproblémák a leggyorsabban, a legfelkészültebb szakértői háttérrel és a legpontosabb alkatrész ellátással a Pán-Trade Kft.-nél kerülnek rendezésre.

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

Cégünknél, a Pán-Trade Kft.-nél vásárolt fitnesz termékek gyártói garanciával rendelkeznek, mely csak és kizárólag a Pán-Trade Kft. munkatársai által szabályosan kiállított garancialevéllel érvényesíthető. A garancia a garanciális időszakon belül felmerülő, megmunkálásból vagy anyagminőségből eredő gyártói hibákra vonatkozik. A Pán-Trade Kft. saját hatáskörében határozza meg, hogy a meghibásodott alkatrészeket, valamint termékeket javítja, illetve cseréli. A garancia akkor és csak akkor érvényes, amennyiben a termék a Pán-Trade Kft. által az adott termékre vonatkozóan jóváhagyott környezetben kerül használatra. A jóváhagyott termékspecifikus használati környezet a Pán-Trade Kft. által a termékhez mellékelten biztosított használati útmutatóban kerül megjelölésre. A Pán-Trade Kft. három használati környezetet különböztet meg:

 1. Otthoni: a terméket csak és kizárólag ugyanabban a háztartásban élők használják.
 2. Zárt közösségi: a terméket korlátozott számú felhasználókból álló csoport használja, a használat jellege és környezete közel áll az otthoni vagy ellenőrzött használathoz, például iskolákban, szállodákban, vállalatoknál, irodaházakban, stb. A zárt közösségi használati környezetben ajánlott működési időtartam maximum öt óra naponta.
 3. Professzionális: a termék hozzáférhető a felhasználókra vonatkozó korlátozás nélkül edzőtermi környezetben. A használat nem csak ellenőrzött formában történhet.

Kérjük tekintse meg a garanciális időtartamokra vonatkozó következő táblázatot! A váz a fitnesz termék alapszerkezete, mely a termék használati útmutatójának alkatrész listájában kerül pontos meghatározásra.

 

GARANCIÁLIS IDŐTARTAMOK
Termékcsoport Működési környezet Vázszerkezet Futópad motor Elektromos alkatrészek
Kettler otthoni 2 év 2 év 2 év
Bremshey otthoni 10 év 5 év 1+1 év*
Robust otthoni 3 év 1 év** 1 év **
Star Trac professzionális 10 év 5 év 2+1 év
Robust Gym professzionális 10 év - -

 

 

TUNTURI - OTTHONI FELHASZNÁLÁS
Tunturi Cardio Vázszerkezet Futópad motor Elektromos alkatrészek Egyéb alkatrészek
Classic 15 év 10 év 2+1 év * 2+1 év *
Pure 20 év 15 év 2+1 év * 2+1 év *
Platinum 20 év 15 év 2+1 év * 2+1 év *

 

 

Tunturi Cardio Vázszerkezet Futópad motor Elektromos alkatrészek Egyéb alkatrészek
TUNTURI - ZÁRT KÖZÖSSÉGI/KÖZÖSSÉGI FELHASZNÁLÁS
Pure 10 év 2 év 2 év 2 év
Platinum 10 év 4 év 2 év  2 év

 

 

TUNTURI - OTTHONI / KÖZÖSSÉGI FELHASZNÁLÁS
Tunturi erőgép Vázszerkezet Egyéb alkatrészek
Platinum 10 év 2 év

 

* A termék jótállása a terméknek az info@pan-trade.hu e-mail címen történő regisztrálásával a megadott időtartammal meghosszabbítható.

** Kiemelt Robust termékek esetében a jótállás időtartama mind a futópad motorjára, mind pedig az elektromos alkatrészekre 2 év és a vázszerkezetre 5 év.

 

GARANCIÁLIS KORLÁTOZÁSOK

A garancia csak és kizárólag normál, a termékek használati útmutatójában meghatározott és annak megfelelően előírt körülmények és használat esetén érvényes annak feltételeként, hogy az összeszerelés, beüzemelés és karbantartás a használati útmutatóban megfogalmazottakkal összhangban történik. Garanciális kötelezettségvállalás a gyártót sem és a forgalmazót sem terheli a garancia korábban ismertetett feltételeinek részleges vagy teljes elmulasztása, hiánya vagy megszegése esetén. A garanciális időszak a vásárlás napjával kezdődik. A garanciát csak és kizárólag az eredeti vásárló érvényesítheti. A garanciális javítások nem hosszabbítják meg a garancia időtartamát. A garanciális feltételek országonként eltérőek lehetnek.

A garancia nem érvényes a Pán-Trade Kft. szervizén kívül végzett beavatkozás, javítás, bővítés és átalakítás esetén. A garancia továbbá nem érvényes a helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, illetve elemi csapás okozta rongálódás, szakszerűtlen kezelés, poros, párás és nedves környezetben való használat, valamint természetes elhasználódás esetén.

JOGI NYILATKOZAT

A weboldal felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép szerzői jogi védelem alatt áll. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.Az oldalunkra mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. A belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással. Tilos a linket úgy elhelyezni, hogy az a Fitneszszaküzlet.hu oldalt más oldal részeként jelenítse meg.Az árak és paraméterek tájékoztató jellegűeg, az ezekből adódó esetleges pontatlanságért felelősséget nem áll módunkban vállalni.

VÁSÁRLÁSTÓL ELÁLLÁS JOGA

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni, az elállás jogának ismertetése a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján történik. Elállásra vonatkozó igényét jelezheti telefonon: +36-1-267-4921, tel/fax: +36-1-318-7159, illetve e-mailben: info@pan-trade.hu.

Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható 14 napon belül, amennyiben a csomagolást és a védőfóliát még nem bontották fel. Az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik. Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.

Nem vonatkozik az elállási jog az átvétel után megsérült termékekre.

Elállás esetén legkésőbb 30 napon belül visszafizetjük a fogyasztó által kifizetett összeget. A fogyasztót kizárólag a termék visszaszállítási költsége terheli. A szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredendő kár megtérítését.

Kiszállítás előtti elállásnak minősül az is, ha a megrendelt terméket nem tudjuk valójában éppen szállítani és annak érkezése ésszerűtlenül hosszú időt venne igénybe. Ekkor is foganatosítható az elállás joga, illetve a rendelés módosítása kérhető telefonon vagy e-mailben. A kiszállítást megelőző elállás esetében semmilyen költségviselés nem terheli a vevőt.

 ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A Pán-Trade Kft. adatvédelmi nyilatkozata

Ezúton tájékoztatjuk, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Az adatokat a kérésére töröljük, a tárolás a törlés kéréséig történik.

Az adatok törlését kérheti a +36-1-267-4921, tel/fax: +36-1-318-7159, illetve e-mailben: info@pan-trade.hu.

A Pán-Trade Kft. (Székhely: 1085 Budapest, József krt. 83.) (a továbbiakban szolgáltató), www.fitneszszakuzlet.hu domain néven elérhető weboldalának célja a sport, a fitneszgépek és az egészséges életmód iránt érdeklődő vásárlói kör kiszolgálása és tájékoztatása, valamint ezzel online felület biztosítása információ gyűjtésre és termék vásárlásra.

A szolgáltató a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeli. A szolgáltató elkötelezett partnerei és felhasználói személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja a www.fitneszszaküzlet.hu ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A szolgáltató a személyes adatokat bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A szolgáltató adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról;
az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt egyezmény kihirdetéséről;
a 2001. évi XL. törvény a hírközlésről, VIII. fejezet;
a 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;
az adatbiztonságáról, valamint az azonosító kijelzés és hívásátirányítás szabályairól; társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.).

A www.fitneszszaküzlet.hu használatával Ön, mint felhasználó elfogadja jelen adatkezelési nyilatkozat rendelkezéseit.

Az adatok minősége, azaz a személyes adatokra vonatkozó követelmények a gépi feldolgozás során:

a) az adatokat csak tisztességesen és törvényesen szabad megszerezni és feldolgozni;

b) az adatokat csak meghatározott és törvényes célra szabad tárolni, és attól eltérő módon nem szabad felhasználni;

c) az adatoknak tárolásuk céljával arányban kell állniuk és meg kell felelniük e célnak, azon nem terjeszkedhetnek túl;

d) az adatoknak pontosnak és időszerűeknek kell lenniük;

e) az adatok tárolási módjának olyannak kell lennie, amely az adatalany azonosítását csak a tárolás céljához szükséges ideig teszi lehetővé;

f) megfelelő biztonsági intézkedéseket kell tenni az automatizált adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a véletlen vagy jogtalan megsemmisítés vagy véletlen elvesztés, valamint a jogtalan hozzáférés, megváltoztatás vagy terjesztés megakadályozására.

Az adatalanyt védő további garanciák:

Mindenkinek joga van arra, hogy:

a) tudomást szerezzen a személyes adatok automatizált állományáról, annak fő céljairól, valamint az adatállományt kezelő személyéről és szokásos lakhelyéről vagy székhelyéről;

b) indokolt esetben ezeket az adatokat helyesbíttethesse vagy töröltethesse a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban megvalósítható módon;

c) jogorvoslattal élhessen, ha a jogszabályokban foglalt tájékoztatási vagy indokolt esetben közlési, helyesbítési, illetve törlési kérelmét nem teljesítik. Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az általa kezelt, illetőleg az általa megbízott feldolgozó által feldolgozott adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. Az adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában megadni a tájékoztatást. Az érintett, jogainak megsértése esetén, az adatkezelő ellen a bírósághoz fordulhat. Az adatkezelő az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy a technikai adatvédelem követelményeinek megszegésével másnak okozott kárt köteles megtéríteni. Az érintettel szemben az adatkezelő felel az adatfeldolgozó által okozott kárért is. Az adatkezelő mentesül a felelősség alól, ha bizonyítja, hogy a kárt az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő. Nem kell megtéríteni a kárt annyiban, amennyiben az a károsult szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásából származott.

Személyes adat akkor kezelhető, ha

a) ahhoz az érintett hozzájárul vagy

b) azt törvény vagy törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben - helyi önkormányzat rendelete elrendeli. Törvény közérdekből - az adatok körének kifejezett megjelölésével - elrendelheti a személyes adat nyilvánosságra hozatalát. Minden egyéb esetben a nyilvánosságra hozatalhoz az érintett hozzájárulása, különleges adat esetében írásbeli hozzájárulása szükséges. Kétség esetén azt kell vélelmezni, hogy az érintett a hozzájárulását nem adta meg. Az érintett hozzájárulását megadottnak kell tekinteni az érintett közszereplése során általa közölt vagy a nyilvánosságra hozatal céljából általa átadott adatok tekintetében.

A szolgáltató jogosult jelen adatkezelési tájékoztatót a felhasználók előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a honlapon való közzététel után az első használat alkalmával válik hatályossá a felhasználóval szemben.

Amennyiben olyan kérdése lenne, mely a jelen adatkezelési tájékoztató alapján nem egyértelmű, kérjük, írja meg az info@pan-trade.hu  e-mail címre.

A szolgáltató adatkezelése az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások használata során természetes személyazonosító adatok, a felhasználók lakcíme, valamint a szolgáltatás igénybevételének időpontja, időtartama és helye vonatkozásában a 2001. évi CVIII. (az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló) törvényen, egyéb személyes adatok vonatkozásában pedig önkéntes hozzájáruláson alapul. A felhasználók a hozzájárulást a regisztrációval adják meg.

A felhasználó adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Megrendelés esetén a weboldal regisztrációjakor megadott név, cím, szállítási cím és telefonszám adatokat, a megrendelés adataival együtt a szolgáltató a következő adatkezelő felé továbbítja:

Dol-Sped Szállítmányozási Kft.  (1151 Budapest, Visonta u. 1.) – a kiszállítás teljesítése céljából, amennyiben a futárszolgálat igénybe vételét kéri a felhasználó.

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

A www.fitneszszakuzlet.hu cookie-k használata:

A weboldalunk használ cookie-kat, mely azt jelenti, hogy a gépen, a böngészőben, kis adatcsomagot helyez el, amikor következő alkalommal az oldalunkra lép, az egyes beállításai megmaradnak, így  kényelmesebben internetezhet és böngészhet az oldalunkon. A cookie-k kis szöveges file-ok, amelyek honlapunk látogatásának gyakoriságáról, és a látogatások alkalmával történő tevékenységekről nyújtanak számunkra információt. A cookie-k maguk nem tárolnak személyes információkat, kivéve akkor, ha regisztrál hozzánk; ekkor a cookie-ban tárolt adatok és személyes információk összekapcsolódhatnak.

Az adatokat nyilvántartó cég elérhetősége, adatai:

Cégnév:         Pán-Trade  Kft.
Cím:               1085 Budapest, József krt.83.
Cégvezető:     Kürthy István
Tel: :               +36-1-267-4921
Email:             info@pan-trade.hu

Adószám:                       12078716-2-42
Közösségi adószám:      HU12078716
Cégjegyzékszám:           01-09-463-679 (Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság)
Bankszámlaszám:          CIB Bank: 10700505-68479251-51100005

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban