Hírek

A Guiness-rekorder Bowflex BXT326 futópad megérkezett!

Hivatalos Guinness rekord született Svájcban, az Europaallee Zürichben, március 23-án, ahol 371 futó összesen 911,6 kilométert tett meg több, mint 4 napon és 4 éjjelen át,  93 óra alatt, két Bowflex BXT326 futópadon.A svájciak lelkesedésére jellemző, hogy a legfiatalabb résztvevő egy  6 éves kislány volt, aki 1,6 km-t futott 9 km/órás maximális sebességgel, sokan elérték a 16 km/órás végsebességet is. A Guinness rekord kísérlet során 8 óránként váltották a futópadokat, a szervezők nem kenhették meg és nem is állíthatták be a futószalagokat.

Kardio és erőgép egyben? Igen, az a Boflex HVT!

Az új Bowflex HVT a kardio és erőgép olyan ötvözete, ami a leggyorsabb, leghatékonyabb edzést teszi lehetővé, amit valaha is terveztek. Kevesebb, mint 18 perc  alatt a Hibrid Velocity Training  teljes testedzést biztosít, hatékonyan segít a zsírégetésben és az izomépítésben egyaránt. Kis alapterületének köszönhetően fitnesztermi minőségű edzésben részesülhet az otthona szinte bármely helyiségében.

Nagy tudás, fantasztikus bevezető áron!

Most 99 900 Ft-ért juthat hozzá a 24 edzésprogramos, többfunkciós LCD-vel, csúszásmentes lábtartóval, és számos más extrával ellátott Robust Cosmos elliptikus géphez. Teljesen egyenletes és sima mozgást biztosít a legmagasabb ellenállási fokozat mellett is, szinte hangtalanul. Az elliptikus gép nagy lépéstávolsága élvezetessé és eredményesebbé teszi az edzést. A kapaszkodókarba épített pulzusmérők segítségével folyamatosan követheti a pulzusérték változását. 

Megérkezett a Robust Tracer futópad

Most érdemes beveztő áron Robust Tracer futópadot vásárolnia, mely a mindennapos futás élményét nyújtja az Ön számára. Mindez az erős (2,5 LE) motorjának, az ideális méretű (130cm x 44,5cm) izületkímélő futófelületnek és a sok programmal ellátott, könnyen kezelhető kijelzőjének köszönhető.

http://fitness-index.hu/akcios-termekek/robust-home-fitness/robust-trace...

 

Kapható a legújabb Tunturi fitneszgép

A Go Row 50 evezőpad, a Tunturi GO paletta új légellenállásos képviselője. A speciálisan kialakított új típusú pedálja és a komfortos ülése igazi élményt nyújt. A 8 fokozatban állítható légellenállásos ellenállás dinamikus, az evezés csapásszámának növelésével arányos intenzitású mozgást tesz lehetővé. 

http://www.fitness-index.hu/evezopad/tunturi-home-fitness/tunturi-go-row...

Válogasson kedvére aerobik és fitnesz termékeink közül!

Az aerobik nagy előnye a zsírégetés és alakformálás mellett, hogy javítja az anyagcserét, jó hatással van a légzésre és keringésre. Végezhető súlyzókkal, földön fekve, táncosabb elemekkel, küzdő sportból átvett mozgássorokkal, vagy akár lépcsőzve is.  Egyénileg és csoportosan is végezhető, akár otthon is, ehhez itt az összes kiegészítőt megtalálja! http://www.fitness-index.hu/termekcsoportok/fitnesz-aerobic

Válogasson bátran jóga- pilates termékeink közül!

A Pilates-torna a mélyrétegű törzsizmok erősítésére-nyújtására koncentráló, az egész testet tetőtől-talpig átmozgató mozgásrendszer, melynek segítségével a beidegződött rossz mozgásminták megszűnnek. A jóga mindennapos gyakorlása javítja az egészséget, jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást eredményez, segít a fittség és egészség megőrzésében. 

Új Tunturi fitnesz kiegészítők érkeztek!

Hamarosan itt a nyár, még nem késő  elkezdeni az otthoni edzést, hogy beleférjünk a tavalyi ruhatárunkba. Ha netán lusták lennénk a munka mellé beiktatni egy konditermi edzést, ekkor ajánljuk ezt a praktikus, kis helyen is elférő Tunturi Power Roller felülőkeretet, mely különösen hatékony hasizom erősítő és formáló sporteszköz.

Zsírégetés, fogyás gyors eredménnyel

Kettlebell edzéssel rövid idő alatt csúcsformába hozhatod magad, ráadásul sok munka mellett is könnyen beiktatható a mindennapokba. Kis helyen elfér, trendi külsejével akár otthon is kényelmesen elvégezhetők az edzések. Tökéletesen alkalmas a teljes test edzésére, kondíciójavításra, de derékfájásra, keringési problémákra is megoldást jelent. Az eredmény nagyon hamar meglátszik. Csak javasolni tudjuk....

Bowflex M5 Max Trainer:az igazi zsírégető lehet otthonában!

CSAK nálunk! A Max Trainer minden szempontból egyedülálló, rendkívül összetett és sokoldalú fitneszgép. Használatával azonos intenzitás mellett 2,5-szer több kalória égethető el, mint bármely más cardio gép esetén. Ízületkímélő, kalóriaölő és nem utolsósorban kis helyen is elfér! http://www.fitness-index.hu/fronthajtasos-elliptikus-gep/nautilus-home-fitness/bowflex-m5-max-trainer