Multipower

Fehérje

Rendezés

PROTEIN SHAKE

A Multipower Protein Shake a szervezet edzés utáni fontos fehérje-utánpótlását biztosítja, mely a feszes alakért és erős kötőszövetért felel. Így fitten és kipihenten lehet a következő edzést elkezdeni. Gluténmentes, alacsony zsírtartalmú és szénhidrát-csökkentett fehérje ...
950 Ft

PROTEIN COFFEE

A Multipower Protein Coffee a szervezet edzés utáni fontos fehérje-utánpótlását biztosítja, mely a feszes alakért és erős kötőszövetért felel. Gluténmentes, alacsony zsírtartalmú és szénhidrát-csökkentett fehérje shake, 25 gramm proteinnel és 1,5% kávékivonattal.
950 Ft

FORMULA 80 EVOLUTION

Kiváló minőségű fehérjemátrix (tejsavó, tej, tojásfehérje és kazein), mely hosszú órák alatt emésztődik (az időt elnyújtva). Ez a fehérjékben gazdag termék akár étkezést is helyettesít, valamint aminosavakat tartalmaz a gyors regenerálódásért.
6 490 Ft

100% WHEY ISOLATE

Tejsavófehérje-izolátum BCAA-val és glutaminnal gazdagítva, édesítővel. Jellemzői 85 g fehérje (a gazdag csoki íznél 83 g) CSAK 1,5% szénhidrát CSAK 1% zsír magas BCAA (6,7g adagonként) és glutamintartalom (4,9g adagonként) aszpartámmentes  gluténmentes vegetáriánusok számára ...
12 490 Ft

100% PURE WHEY PROTEIN

Tejsavófehérje- koncentrátum BCAA-val, glutaminnal és B6 vitaminnal gazdagítva, édesítővel. A 100% Pure Whey Protein egy könnyen emészthető termék, mely már 30 perccel fogyasztása után érvényesül a véráramlatban.
22 990 Ft

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban