Z-Konzept

Aminosav, vitamin, ásványi anyag

Rendezés

B-Complex Forte

A B-komplex forte kapszulával 300% NRV-t (napi beviteli referenciaérték) biztosíthatsz szervezeted számára 7 különféle B vitaminból, csupán napi 1 kapszulával! 
2 990 Ft

D3+Mineral Forte

Főleg sportolók számára terveztük a 4 komponensű, nagy ásványi anyag tartalmú stacket D3-vitaminnal dúsítva.
3 290 Ft

BCAA+B6

Az L-leucin, L-valin és L-izoleucin, 2:1:1 arányával gondoskodik az optimális izomvédelemről intenzív sportolás közben. A B6 vitamin optimális fehérje-anyagcserét biztosít, valamint felgyorsíthatja a regeneráló folyamatokat. A BCAA-k elágazó láncú esszenciális aminosavak, amelyeket ...
5 690 Ft

L-Arginine 5000

Az arginin bevitelele létfontosságú az izomfehérjék növelésére. Annak ellenére, hogy képesek vagyunk előállítani az arginint, mégis, ha fehérjéinkbe, pl az izomzatba be akarjuk építeni, azt csak táplálékkal juttathatjuk be megfelelő mennyiségben.  
7 390 Ft

Mega Amino Liquid

Fehérjebomba 8000mg peptidekkel és aminosavakkal, 600mg L-argininnel és 480mg L-ornitinnel! A Mega Amino Liquid egy hidrolizált fehérjekoncentrátum, melyet arra terveztek, hogy szuper gyors támogatást, utánpótlást biztosítson a szervezetnek.
7 990 Ft

100% L-Glutamine

Fokozza az izomnövekedést, a teljesítményt és a sejt immunitását! A glutamin nem esszenciális aminosav, a szervezetünk képes előállítani, szintetizálni. Az izomzatban a legnagyobb koncentrációban található meg az összes aminosav közül, az izomzat aminosav állományának mintegy ...
8 480 Ft

BCAA instant italpor

Az L-leucin, L-valin és L-izoleucin, 2:1:1 arányával gondoskodik az optimális izomvédelemről intenzív sportolás közben. A BCAA-k elágazó láncú esszenciális aminosavak, amelyeket a szervezet nem tud előállítani, így fontos figyelni a megfelelő pótlásukra.  
9 290 Ft

Superior Amino ampulla

Fehérjebomba tele aminosavakkal, 400mg BCAA-val, 600mg L-argininnel és 480mg L-ornitinnel! A Superior Amino ampulla egy hidrolizált fehérjekoncentrátum, melyet arra terveztek, hogy szuper gyors támogatást, utánpótlást biztosítson a szervezetnek.  
9 290 Ft

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban