Escape

ESCAPE FITNESS

Az Escape Fitness termékei azok számára készülnek, akik ki akarnak tűnni a tömegből. Ha Ön fitneszterem tulajdonos, személyi edző vagy egyszerűen csak szeret edzeni, nem szükséges kompromisszumot kötni a minőség tekintetében, mert saját magától is a legtöbbet várhatja el, pont úgy, mint a céljai eléréshez használt eszközöktől.

Megnyerő, innovatív, változatos és trendi. Felejtsen el mindent, amit eddig látott, ha funkcionális edzésről van szó. Az Escape Fitness végérvényesen megváltoztatja a funkcionális edzésről alkotott véleményét. Olyan eszközöket kínálunk, amelyek a kezdőktől a tapasztalt sportolókig mindenki számára nagyszerűek. Új, stílusos és szuper hatékony termékeket fejlesztettünk ki, amelyek vonzzák a felhasználókat, akik fantasztikus eredményeket érhetnek el velük.

Az Escape Fitness minőségi, változatos és kihívást jelentő funkcionális eszközeinek kínálata folyamatosan bővül. Emelje fitnesz termét a következő szintre! Használja ki hatékonyan a rendelkezésre álló területet és maximalizálja az árbevételét olyan eszközökkel, amelyek ösztönzik a felhasználókat és visszacsábítják őket újra. Fedezze fel az Escape Fitness termékeit és forradalmasítsa a létesítményét!

FUNKCIONÁLIS KERETEK

A funkcionális keretek nem csupán a fitnesztermek fókuszpontját jelentik, hanem folyamatosan visszacsábítják a tagokat újabb élményeket kínálva

Az egészség és fitnesz iparág területén tovább éleződik a verseny azáltal, hogy a fitnesztermek egyedi ajánlatokkal igyekeznek új tagokat bevonzani. A fizetőképes látogatók kivételes stratégiák alkalmazásával történő megnyerése és megtartása alapvető a létesítmény üzleti sikerességének szempontjából. Sosem bírt nagyobb jelentőséggel a létesítmény, illetve szolgáltatásainak a versenytársaktól történő megkülönböztetése, a tömegből kitűnés fontossága és a rendelkezésre álló potenciál teljes kihasználása a maximális sikeresség érdekében. Az Escape Fitness Octagon funkcionális keretei segíthetnek az említett célok elérésében. Lehetővé teszik a rendelkezésre álló terület hatékony kihasználását és egyedülálló edzésélményt nyújtanak csoportos edzések, személyi edzős órák vagy egyéni célok megvalósítása esetén is.

Az innovatív, funkcionális és izgalmas Escape Fitness Octagon család visszahozza az edzés szociális aspektusát, ami rengeteg fitnesz klubból eltűnt. Csoportosan, olyan emberekkel edzeni, akik hasonló célokkal rendelkeznek, forradalmasítja a tagok ösztönzését és motivációját. Segít abban, hogy még inkább a céljaik megvalósításért és a kitűzött eredmények eléréséért küzdjenek, amiket mindennél jobban akartak a fitnesz világába történő utazásuk kezdetekor. Számukra az Escape Octagon termékcsalád a tökéletes végállomás.

Az Escape Octagon funkcionális keretek az érintettek mindegyikének figyelembevételével lettek megtervezve és kifejlesztve. Nem kétséges, hogy minden létesítmény számára tökéletes megoldást jelentenek. Függetlenül attól, hogy elitsportolók edzésére, divatmodellek formában tartására vagy testsúly-csökkentésre szakosodott, az Octagon rendszer jelenti a megoldást.

Az Escape Octagon funkcionális keretek látványosak, lenyűgözőek és páratlan minőségi megoldásokat nyújtanak a legkülönbözőbb edzésekhez. Az Escape Training csapata igény szerint teljes edzésprogramokat, illetve tanácsadást biztosít az Octagon termékcsalád egészéhez annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet lehessen kihozni a termékből.

A megfelelő edzésprogram kialakításával egyidejűleg akár 18 felhasználó is dolgozhat az Octagon körül, véglegesen megváltoztatva a csoportos edzések módját a létesítményben. Tökéletes megoldást jelent a komoly súlyzós gyakorlatokhoz és a funkcionális edzés minden formájához. Az Escape Octagon funkcionális állvány kreatív edzéseket és a legújabb gyakorlatok implementálását is lehetővé teszi moduláris rendszerének köszönhetően. Olyan megoldásokat kínál, amelyek a fitneszterem tagjai számára valóban egyedi szolgáltatások biztosítást teszi lehetővé függetlenül attól, hogy kezdő vagy professzionális sportolókról van szó.

Minden Octagon keret a csatolmányok és a kiegészítők hozzáadásával kel életre. Ez a módja a funkcionális edzés teljes megoldása megvalósításának. Természetesen a különböző vázszerkezetek és csatolmányok tetszés szerint választhatók. Ugyanakkor néhány standard csomag is elérhető, amelyek változatos funkcionális kereteket ötvöznek különböző csatolmányokkal, tárolókkal és kiegészítő eszközökkel. Ezek a legnépszerűbb kombinációkat takarják, amiket az Octagon rendszer korábbi vásárlói preferáltak.

HTS FUNKCIONÁLIS EDZŐRENDSZEREK

Hozza létre a tökéletes megoldást az interaktív csoportos edzésekhez és személyi edzős órákhoz a HTS funkcionális edzőrendszer segítségével! Végezzen fitnesz hevederes, illetve saját testsúlyos edzéseket ezzel a sokoldalú kerettel és tárolja hatékonyan a változatos funkcionális edzéshez szükséges kiegészítőket. A fitnesztermekben elpazarolt területeket a vendégek és az edzők számára egyaránt izgalmas, vonzó és hatékony szekciókká varázsolja a HTS.

Escape
Funkcionális keret

Escape
HTS Funkcionális edzőrendszer