Multipower

Üdvözlünk a Multipower új, hivatalos magyarországi forgalmazójának weboldalán, ahol naprakész információkat kaphatsz arra vonatkozóan, hogyan tudd kihozni magadból a maximumot, hogyan érd el a kívánt célt az egészséges életmóddal! A Multipower sporttáplálékok széles skáláját alkotta meg valódi embereknek, hogy valódi sikereket érjenek el!

A Multipower Európa első számú sporttáplálék gyártója, melyet 1977-es alapítása óta folyamatosan fejlesztenek, piacvezető az innovációk terén is. A Multipower jelenleg 36 európai országban képviselteti magát az Atlantic Csoporton keresztül, mely Európa egyik legnagyobb márka-disztribúciós cége. Mivel a szükségletek és a sportolói igények folyamatosan változnak, szortimentjükben évente mintegy 30 alapanyagot cserélnek ki és 100 receptúrát dolgoznak át vagy újítanak meg. Az összes termék szigorúan megfelel a DIN ISO 9001:2000 tanúsítványnak és a legszínvonalasabb Nemzetközi Élelmiszer Szabványoknak (IFS). Minden alapanyag neves, megbízható beszállítóktól származik, akiknek szintén fontos a magas minőség.

A táplálékkiegészítők rendkívül fontosak a maximális sportteljesítmény elérésében. A Multipower termékpalettáján megtalálhatók az egy adagos, azonnal fogyasztható termékek is, melyek a prémium minőséget és kényelmet helyezik előtérbe. A szortimentben jelen vannak az energiát biztosító termékek, vitaminok, különböző sportitalok, fehérjék, tömegnövelők, melyek beleillenek minden edzéstervbe vagy versenyzői célkitűzéshez.

Mivel a prohormonok vagy doppingszerek illegálisak a németországi gyártóknak is, ezért rendszeresen és szigorúan ellenőrzött környezetben a termékek beszennyezése lehetetlen. A Multipower termékek doppingszer-mentesek és nem tartalmaznak semmilyen illegális alapanyagot, ezért az elit atléták is nyugodt szívvel használhatják.  A Multipower profi sportolók, olimpiabajnokok széles skáláját támogatja mint pl. Javier Gómez Naya, Jan Frodeno, Eneko Llanos- triatlonista, Kie Willis- szabadfutó, Goran Stefanovski- cross fit és Christopher Friedrich motorsport versenyző. De megemlíthetjük akár a ST. Pauli, Benfica Sportclub, Sevilla Betis focicsapatát vagy Európa profi kerékpárcsapatát a spanyol Movistart és a német Merkurt, valamint az angol Leeds Rhinos rögbicsapatát, akiket szintén a Multipower szponzorál.

A MULTIPOWER küldetése, hogy elérd céljaidat, bármilyen sportot is űzöl! Hiszünk abban, hogy segítségünkkel ráébredsz:MEG TUDOD CSINÁLNI, és ehhez megadjuk a megfelelő támogatást! A Multipower sok elit atlétával működik együtt, akik időről-időre bizonyítják, hogy az edzés és a táplálkozás csak szorosan együtt képesek kihozni a csúcsteljesítményt.