Platinum by Tunturi

PLATINUM PRO – FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY ÉS TÖKÉLETES VENDÉGSZERETET

A fitnesz, sport és wellness a világ leggyorsabban növekvő piaci szegmenseihez tartoznak. A túlsúlyosság és az elhízottság elleni küzdelem, az aktívabb és egészségesebb életmód iránti vágyakozás, vagy egyszerűen csak a jó közérzetre való törekedés mind hozzájárul a fitnesz növekvő népszerűségéhez. Egyre többen ismerik fel a fitnesz és sport jelentőségét, illetve tapasztalják meg egy minőségi futópadon vagy elliptikus gépen történő edzés előnyeit. A felhasználók már nemcsak otthon vagy egy fitnesz teremben, hanem sokkal több lehetőség közül választva szeretnék élvezni az edzés örömeit. A Tunturi leginkább ezekre a területekre fejlesztette ki a Platinum PRO termékcsaládot, amely egy teljes és lenyűgöző professzionális felhasználású fitneszgép kollekciót takar. A vendégei, ügyfelei vagy alkalmazottai számára felejthetetlen élményt kínálhat a Platinum PRO fitneszgépek segítségével, amelyek a következő területek mindegyikén tökéletes megoldást jelentenek:

 • Hotelek és wellness szállodák: A Platinum PRO szívesen látott vendég a szállodákban és wellness hotelekben, mert stílusos és növeli a luxust. Nem igényel magyarázatot és a vendégek élvezhetik az edzés örömeit a tartózkodásuk alatt.
 • Vállalati és irodaházi edzőtermek: Nagyobb termelékenység, alacsonyabb egészségügyi költségek, kevesebb betegszabadság és magasabb fokú alkalmazotti elégedettség és jobb morál. Ezek a Tunturi PRO előnyei vállalati környezetben.
 • Fizioterápiás és rehabilitációs központok: Közel 50 év fizioterápiás és orvosi rehabilitációs tapasztalattal a Platinum PRO elhozza a tökéletes funkcionalitást az egyszerű használhatóság nélkülözhetetlen összetevőivel, a lehető legegyenletesebb mozgást és a pulzus kontrollált edzést. Mindez ergonómiával és komforttal párosul, ami ideálissá teszi rehabilitációs célokhoz.
 • Kórházak és egészségügyi intézmények: A Platinum PRO professzionális fitneszgépei kiegészítik a fekvőbeteg, valamint járóbeteg ellátást, támogatva az orvosi központok, klinikák és más egészségügyi intézmények igényeit.
 • Iskolák és egyetemek: Az elhízás elleni küzdelem fiatalkorban kezdődik, ezért egyre több iskola kínál olyan programokat, aminek részét képezi a fitnesz. A Platinum PRO robosztus és erős felépítésének köszönhetően ebben a környezetben is tökéletesen megállja a helyét.
 • Professzionális és magán személyi edzőtermek: A legváltozatosabb felhasználási szegmensek mellett a Platinum PRO gépek a klasszikus területen is megtalálhatók. Gyakran használják sportegyesületekben, ahol nagy igénybevételnek vannak kitéve, vagy akár exkluzív, otthoni fitnesztermekben, illetve luxusjachtokon lenyűgöző formatervezésüknek köszönhetően.

A Tunturi Platinum PRO gépeket a formatervezés és technológia aspektusának figyelembevételével alkották meg, ami olyan eszközöket eredményezett, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen felhasználási környezetbe. A Platinum PRO néhány megkülönböztető sajátossága a következő:

 • Lenyűgöző formatervezés exkluzív megjelenéssel;
 • Környezetbarát, alacsony energiafogyasztás és könnyű karbantartás;
 • Biztonságos, egyszerű és komfortos edzés;
 • Több nyelvi opció;
 • Robosztus és erős konstrukció, könnyen tisztítható magasfényű végekkel és krómozott elemekkel;
 • Könnyű használhatóság szakértői segítség nélkül.

Miért kellene Tunturi Platinum PRO gépekbe fektetnie? A válasz egyszerű. A Platinum PRO készülékekkel növeli a vendégei, ügyfelei és alkalmazottai részére nyújtott ajánlatok értékét, fokozva ezzel a vásárlói elégedettséget és hűséget. A Tunturi, mint üzleti partner, a továbbiakban is támogatni fogja a Platinum PRO maximális kihasználhatóságára vonatkozó kiegészítő információval és segít a rendelkezésre álló terület hatékony kihasználásában, az intézményi céloknak megfelelő optimális géppark összeállításával.

A Tunturi Platinum PRO fitneszgépek által nyújtott sokoldalú felhasználhatóság biztonságossá teszi a befektetését. Tapasztalja meg és próbálja ki a Platinum PRO gépei által nyújtott szinte korlátlan lehetőségeket a tökéletes cardio és erőedzés eléréséhez!

Platinum by Tunturi
Futópad

Platinum by Tunturi
Elliptikus gép

Platinum by Tunturi
Szobakerékpár

Platinum by Tunturi
Evezőpad

Platinum by Tunturi
Egyfunkciós gép

Platinum by Tunturi
Többfunkciós gép

Platinum by Tunturi
Súlytartó, rúdtartó állvány