Platinum by Tunturi

PLATINUM PRO – FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY ÉS TÖKÉLETES VENDÉGSZERETET

A fitnesz, sport és wellness a világ leggyorsabban növekvő piaci szegmenseihez tartoznak. A túlsúlyosság és az elhízottság elleni küzdelem, az aktívabb és egészségesebb életmód iránti vágyakozás, vagy egyszerűen csak a jó közérzetre való törekedés mind hozzájárul a fitnesz növekvő népszerűségéhez. Egyre többen ismerik fel a fitnesz és sport jelentőségét, illetve tapasztalják meg egy minőségi futópadon vagy elliptikus gépen történő edzés előnyeit. A felhasználók már nemcsak otthon vagy egy fitnesz teremben, hanem sokkal több lehetőség közül választva szeretnék élvezni az edzés örömeit. A Tunturi leginkább ezekre a területekre fejlesztette ki a Platinum PRO termékcsaládot, amely egy teljes és lenyűgöző professzionális felhasználású fitneszgép kollekciót takar. A vendégei, ügyfelei vagy alkalmazottai számára felejthetetlen élményt kínálhat a Platinum PRO fitneszgépek segítségével, amelyek a következő területek mindegyikén tökéletes megoldást jelentenek:

 • Hotelek és wellness szállodák: A Platinum PRO szívesen látott vendég a szállodákban és wellness hotelekben, mert stílusos és növeli a luxust. Nem igényel magyarázatot és a vendégek élvezhetik az edzés örömeit a tartózkodásuk alatt.
 • Vállalati és irodaházi edzőtermek: Nagyobb termelékenység, alacsonyabb egészségügyi költségek, kevesebb betegszabadság és magasabb fokú alkalmazotti elégedettség és jobb morál. Ezek a Tunturi PRO előnyei vállalati környezetben.
 • Fizioterápiás és rehabilitációs központok: Közel 50 év fizioterápiás és orvosi rehabilitációs tapasztalattal a Platinum PRO elhozza a tökéletes funkcionalitást az egyszerű használhatóság nélkülözhetetlen összetevőivel, a lehető legegyenletesebb mozgást és a pulzus kontrollált edzést. Mindez ergonómiával és komforttal párosul, ami ideálissá teszi rehabilitációs célokhoz.
 • Kórházak és egészségügyi intézmények: A Platinum PRO professzionális fitneszgépei kiegészítik a fekvőbeteg, valamint járóbeteg ellátást, támogatva az orvosi központok, klinikák és más egészségügyi intézmények igényeit.
 • Iskolák és egyetemek: Az elhízás elleni küzdelem fiatalkorban kezdődik, ezért egyre több iskola kínál olyan programokat, aminek részét képezi a fitnesz. A Platinum PRO robosztus és erős felépítésének köszönhetően ebben a környezetben is tökéletesen megállja a helyét.
 • Professzionális és magán személyi edzőtermek: A legváltozatosabb felhasználási szegmensek mellett a Platinum PRO gépek a klasszikus területen is megtalálhatók. Gyakran használják sportegyesületekben, ahol nagy igénybevételnek vannak kitéve, vagy akár exkluzív, otthoni fitnesztermekben, illetve luxusjachtokon lenyűgöző formatervezésüknek köszönhetően.

A Tunturi Platinum PRO gépeket a formatervezés és technológia aspektusának figyelembevételével alkották meg, ami olyan eszközöket eredményezett, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen felhasználási környezetbe. A Platinum PRO néhány megkülönböztető sajátossága a következő:

 • Lenyűgöző formatervezés exkluzív megjelenéssel;
 • Környezetbarát, alacsony energiafogyasztás és könnyű karbantartás;
 • Biztonságos, egyszerű és komfortos edzés;
 • Több nyelvi opció;
 • Robosztus és erős konstrukció, könnyen tisztítható magasfényű végekkel és krómozott elemekkel;
 • Könnyű használhatóság szakértői segítség nélkül.

Miért kellene Tunturi Platinum PRO gépekbe fektetnie? A válasz egyszerű. A Platinum PRO készülékekkel növeli a vendégei, ügyfelei és alkalmazottai részére nyújtott ajánlatok értékét, fokozva ezzel a vásárlói elégedettséget és hűséget. A Tunturi, mint üzleti partner, a továbbiakban is támogatni fogja a Platinum PRO maximális kihasználhatóságára vonatkozó kiegészítő információval és segít a rendelkezésre álló terület hatékony kihasználásában, az intézményi céloknak megfelelő optimális géppark összeállításával.

A Tunturi Platinum PRO fitneszgépek által nyújtott sokoldalú felhasználhatóság biztonságossá teszi a befektetését. Tapasztalja meg és próbálja ki a Platinum PRO gépei által nyújtott szinte korlátlan lehetőségeket a tökéletes cardio és erőedzés eléréséhez!

Platinum by Tunturi
Futópad

Platinum by Tunturi
Elliptikus gép

Platinum by Tunturi
Szobakerékpár

Platinum by Tunturi
Evezőpad

Platinum by Tunturi
Többfunkciós gép