Precor

A Precor fitneszgépek személyre szabott élményt nyújtanak minden felhasználó számára. A cég stratégiájának kulcsát olyan innovatív eszközök létrehozása jelenti, amelyek személyre szabott edzések megvalósításával élménnyé teszik az edzés teljes időtartamát.

A Precor nem milliók számára gyárt fitneszgépeket. Hanem minden ember számára, akik használják azokat.  A Precornál sosem tévesztik szem elöl azt a tényt, hogy egyének használják a gépeiket. A munkájuk az, hogy olyan eszközöket gyártsanak, amelyek a legkülönbözőbb emberek számára is megfelelőek. Olyan gépek létrehozásával, amelyeket élmény használni és táplálják az egészségesség, illetve fittség vágyat, segítenek az embereknek abban, hogy olyan életet élhessenek, amire vágynak.

A Precor igényeket kielégítő eszközöket fejleszt. Új termék tervezésekor mindent elkövetnek annak érdekében, hogy kimagaslóan megbízható, nem komplikált és könnyen karbantartható legyen. A megkülönböztetett mérnöki munkával készített és felülmúlhatatlan hírnévvel rendelkező Precor cardio- és erőgépek világszínvonalúak. A forradalmi és innovatív formatervezéssel fémjelzett gépek egyedülállóan egyenletes módon követik és hangolódnak össze az emberi test természetes mozgásával.

A Precor gépeknek létezik egy olyan alkotóeleme, amit senki sem másolhat. A létesítmény üzemeltetők támogatásának kultúrája. A Precor mérnökei hisznek a célul kitűzött feladatukban, hogy a létesítmények üzemeltetőivel együttműködve bontsák le a fitness világához vezető akadályokat. Minél könnyebben elérhetővé és hatékonyabbá teszik a testedzést, annál több életet tudnak megváltoztatni pozitívan.

A Precor elkötelezett az Ön vállalkozásának egészséges működése mellet. A Precor munkatársai számára nem csupán a fizikális, hanem a financiális egészség is fontos. Éppen ezért olyan eszközöket terveznek és gyártanak, amelyek tartósak, egyszerű a karbantartásuk és az esetlegesen felmerülő problémák helyben megoldhatók. Az átfogó garanciális támogatás pedig hosszú távon biztosítja a zökkenőmentes üzletmenet fenntartását. 

 

Precor
Futópad

Precor
Elliptikus gép

Precor
Szobakerékpár

Precor
Spinning

Ingyenes Házhozszállítás
Termékünket ingyen házhoz szállítjuk!
599 900 Ft
Ingyenes Házhozszállítás
Termékünket ingyen házhoz szállítjuk!
699 900 Ft
Ingyenes Házhozszállítás
Termékünket ingyen házhoz szállítjuk!
749 900 Ft

Precor
Lépcsőző

Precor
AMT

Precor
Discovery

Precor
Vitality

Precor
Discovery tárcsasúlyos

Precor
Icarian

Precor
Padok és állványok

Precor
Queenax