Versaclimber

VERSACLIMBER MÁSZÓGÉPEK – IGAZOLT EREDMÉNYEK

Tudományos vizsgálatok bizonyítják, hogy a karok fej felett történő mozgatása javítja a keringést és hosszabb ideig tartó cardio eredményekhez vezet. A Versaclimber mászógép használata által biztosított egyedülálló, függőleges síkú edzés a karok és lábak olyan mozgását eredményezi, amely a fent említett hatás elérését garantálja, valamint maximális edzést nyújt a teljes test számára.

A Versaclimber 20 percig történő használata aktívan megdolgozza és formálja az összes fő izomcsoportot. Hatékonyabb, mint a futópad, elliptikus gép, lépcsőző vagy szobakerékpár használata, mert nagyobb energiát igényel és gyorsabban égeti a kalóriát.

A Versaclimber nem rendelkezik sebesség felső határral, az edzés gyakorlatilag bármilyen intenzitással végezhető. Akár a legintenzívebb és leggyorsabb sprinteket is elbírja. A korlátozás nélküli sebesség potenciál, amit a Versaclimber kínál, a másodperc töredéke alatt lehetővé teszi az akadálytalan, robbanásszerű sprinteket. Az egész test az állóképességet valóban próbára tevő, ugyanakkor ízületkímélő edzésben részesül.

Amilyen robbanásszerűen indítható a sprint, olyan hirtelen megszakítható vagy alacsonyabb intenzitású sebességre váltható. Ezzel szemben a futópad használata során a futás sebességének jelentősen magasabb tartományba történő növelése, illetve ismételt lelassítása időt vesz igénybe.

A Versaclimber UK Ltd. 1994 óta értékesíti az egyedülálló, Versaclimber típusú lépcsőző, illetve mászó gépeket. A teljes Versaclimber termékpaletta innovatív és felhasználóbarát vezérlőfelülettel rendelkezik, amely információt nyújt a mászás sebességére, a lépések hosszára, az időre, a teljes megtett távolságra és a pulzus értékére vonatkozóan.

Versaclimber
Mászógép