Z-Konzept

A minőségért „égünk”, élünk, a Z-Konzept nem csak egy márka. Ez a küldetésünk.

Ezért a koncepcióért élünk, és nem azért, hogy eladjunk bármi olyat is, amiből nem származna előnyöd! A Z-Konzeptet 5 pillérre alapoztuk: 

1. A tudományos megközelítés

Nagyon fontos számunkra, hogy minden hatóanyag tudományosan megvizsgált és a választott dózis megfelelő és a legkorszerűbb legyen. Az elmúlt években a világ egyre gyorsabban változott, sok új dolgot találtak fel, de sajnos az ágazat ezeket nem használta fel, és továbbra is a régi, elavult és könnyen eladható sztenderdeket használja. Mi elkezdtük, hogy ez megváltozzon. A legjobb és a leg up-to date-ebb táplálékot és összetevőket akarjuk a számodra nyújtani - de csak akkor, ha van értelme. Nem fogsz találni semmi feleslegeset a portfóliónkban.

2. A 24 óra sportoló-élsportoló

A nap minden percére jó és hasznos terméket kínálunk, mely abban támogat, hogy elérd a kívánt célt. A koncepciónk lényege válasz arra a kérdésre: "Hogyan támogathatom ideálisan az edzésemet és regenerációmat, mely termékek egészítik ki egymást tökéletesen?" A végén meg kell találnod a megfelelő szintű edzést és regenerációt és azt a táplálkozást, amely tökéletesen megfelel az életmódodnak és az anyagcserédnek. Ezért kínálunk Neked nemcsak alapvető, hanem különleges termékeket is. Az évek során azt vettük észre, hogy a hihetetlenül megnövekedett azon termék száma, melyek megzavarták a sportolókat.

3. A prémium minőség elengedhetetlen

Kiemelt célunk az, hogy kiváló minőséget nyújtsunk, megfizethető áron. Egyes összetevők kiváló hírnévvel rendelkeznek ugyan, de ha közelebbről megnézzük, rájövünk, hogy nagy része csak marketing. Egyes táplálékkiegészítő gyártók úgy vélik, az ügyfél kapjon valami újat, de hogy ennek van-e értelme, vagy sincs, az mellékes. Mi nem így teszünk. Úgy véljük, hogy az ügyfeleink szeretnének átlátható és tiszta termékeket. Csak azokat a termékeket adjuk, amit mi magunk is szeretnénk, és jó szívvel tudjuk ajánlani. Köztudott, hogy a táplálkozás legalább 70%-ban hozzájárul a sikerhez, és az is, hogy a minőség is fontos szerepet játszik. Ezért gyártunk csak prémium minőségű, tesztelt, és minden feltételnek megfelelő étrendkiegészítőket, melyek a legjobb alapanyagokat és összetevőket tartalmazzák, s nem mellesleg Németországban készülnek! Természetesen a gyártás maximálisan eleget az ISO, IFS szabványoknak és HACCP-nek is.

4. Tökéletes íz minden nap

Mivel azt szeretnénk, hogy termékeinket hosszú távon élvezd, mindent megtettünk azért, hogy a legkiválóbb ízeket biztosítsuk! Másik fontos szempont a könnyű felhasználás. Azt te tudod a legjobban, ha minden nap eszel és iszol valamit, fontos, hogy ízletes és kényelmes legyen. Ahhoz, hogy ez lehetséges legyen, folyamatosan teszteljük és javítjuk termékeinket, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek!

5. Hiszünk az átláthatóságban

Az átláthatóság és a fenntarthatóság nemcsak szavakat jelentenek nekünk, hanem erkölcsi kötelességünk is. Mindig részletes tájékoztatást kapsz a termékösszetevőkről és tápértékekről. Minden címke 100g-onként és adagonként tartalmazza a szükséges információkat.Ha például a címkén csak adagonként tüntetik fel a hozzáadott tejet, nem tudod ellenőrizni, hogy mennyi fehérjét tartalmaz a tiszta termék. Ez fő minőségi szempont a fehérjeporoknál. Megbízhatsz abban, amit megígérünk, az úgy is lesz, teljesíteni tudjuk.

Hosszú távon szeretnénk veled  kapcsolatban maradni, nem rövid távon! 

Örömmel mutatjuk be termékeinket! A lényegre összpontosítottunk, megfűszerezve némi különlegességgel, hogy hamar rágyere, mit várhatsz el tőlünk!