Jóga-Pilates

A Pilates-torna a mélyrétegű törzsizmok erősítésére-nyújtására koncentráló, az egész testet tetőtől-talpig átmozgató mozgásrendszer, melynek segítségével a beidegződött rossz mozgásminták megszűnnek. A jóga mindennapos gyakorlása javítja az egészséget, jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást eredményez, segít a fittség és egészség megőrzésében. Válogasson bátran jóga- pilates termékeink közül! 

Rendezés

Nézet:   

Tunturi pilates fitnesz labda 25cm

Erősíti az izmokat, javítja az állóképességet. Durranásmentes PVC anyagból készült, 25 cm átmérőjű, 130g súlyú. Felfújó csővel és záródugóval ellátva.  
1 290 Ft

Jóga törölköző nagy

Nagy méretű jóga törölköző, könnyen száradó, mikroszálas anyagból készült és mérete pontosan megegyezik a jóga matrac méretével. Puha tapintású, jó nedvszívó. Anyaga: 80% terylene+20%nylon. 
2 690 Ft

Robust jóga matrac 3mm vastag

Felcsavarható, csúszásmentes felülettel. Aerobikhoz, tornához, jógához tökéletesen alkalmas, speciális habból készült. Mérete:172cm hosszú, 61cm széles, 3mm vastag.
2 990 Ft

Masszírozó henger 10 x 30 cm

A Robust 10 x 30 cm-es masszírozó hengere nagy kopássállóságú, speciális E.V.A. anyagból készült. Kis mérete miatt könnyen elfér akár egy sporttáskában is. A masszírozó henger az edzés utáni nyújtás elengedhetetlen eszköze, de kíválóan alkalmas az edzés előtti bemelegítésre ...
2 990 Ft

Tunturi jóga tégla és heveder

A Tunturi új jóga szettje, mely a megtámasztáshoz és nyújtáshoz elengedhetetlen 23 x 15 x 7,5 cm méretű, EVA szívacs anyagból készült jóga téglát, valamint egy pamutszövetből készült, a végtagok tartására szolgáló 185 x 4 cm méretű jóga hevederből áll.
3 190 Ft

Robust jóga matrac 5 mm vastag

A jógamatrac a tornagyakorlatok kényelmét szolgáló eszköz. Jóga, pilates és különböző talajgyakorlatok végzését, kényelmét segíti elő. 172 cm hosszúX 61 cm széles, 5 mm vastag.   
3 990 Ft

Tunturi pilates masszírozó párna pumpával

Gerinckímélő, műanyag tüskés, felfújható, a talpak masszírozására és Pilates gyakorlatok végzésére ideális. Előnye többek között, hogy a helyes testtartásra ösztönöz, a levegővel teli párna tehermentesíti a gerincet, enyhíti a hát-és derékfájdalmakat, erősíti a ...
4 900 Ft

Tunturi Balance Board fogantyúval

A Tunturi Balance Board kíválóan alkalmas koordinációs és egyensúly gyakorlatokhoz. A kétoldalon elhelyezett fogantyúk segítenek a fekvenyomásos egyensúly gyakorlatoknál. Csúszásmentes felületi réteggel.    .
6 990 Ft

Tunturi masszírozó henger 33cm-es

A Tunturi új speciális felülettel ellátott 13 cm átmérőjű masszirozó hengere fontos eszköz az izmok funkcionális működése szempontjából. A megfelelően kiválasztott masszírozó gyakorlatokkal megelőzhetőek az izomsérülések, illetve elősegíthető az izmok gyorsabb gyógyulása, ...
7 990 Ft
Ingyenes Házhozszállítás
Termékünket ingyen házhoz szállítjuk!

Tunturi Balance Trainer

A Tunturi Balance Trainer koordinációs és egyensúly gyakorlatokhoz használható. Kétoldali kapaszkodókkal a változatos edzésmunkáért.
32 900 Ft

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban