Kézisúlyzók

Egy pár kézisúllyal rengeteg féle gyakorlatot beiktathatunk az edzésünkbe, és a súlyzó már valódi terhelést ad! Ha befektetünk otthoni eszközbe, mindenképp kézisúllyal kezdjük és később kiegészíthetjük edzésünket fitneszlabdával és gumiszalaggal végzett gyakorlatokkal is. 

Rendezés

Nézet:   

1 pár 1 kg-os neoprén hatszögletű súlyzó

Hatszögletű, neoprén anyaggal borított, 2x1 kg-os egykezes súlyzópár, ideális aerobic és más tornagyakorlathoz. A neoprén borítás kellemes tapintású, esztétikus, a borítás színe pedig a súlyzók tömege szerint változik.
1 990 Ft

1 pár 2 kg-os neoprén hatszögletű súlyzó

Hatszögletű, neoprén anyaggal borított, 2x2 kg-os egykezes súlyzópár, ideális aerobic és más tornagyakorlathoz. A neoprén borítás kellemes tapintású, esztétikus, a borítás színe pedig a súlyzók tömege szerint változik.
3 990 Ft

10 kg-os műanyag súlyzókészlet

A kézisúlyzó az otthoni izomépítés egyik nagyon fontos eszköze. Segítségével a felsőtest izmait tudod fejleszteni. További előnye, hogy kis helyen elfér. A készlet teljes súlykészlete 10 kg. A súlyzókészlet tartalma:4 db 1,25 kg súlytárcsa, 2 db 2,5 kg súlytárcsa, 1 db súlyzórúd.  
4 990 Ft

1 pár 3 kg-os neoprén hatszögletű súlyzó

Hatszögletű, neoprén anyaggal borított, 2x3 kg-os egykezes súlyzópár, ideális aerobic és más tornagyakorlathoz. A neoprén borítás kellemes tapintású, esztétikus, a borítás színe pedig a súlyzók tömege szerint változik.
5 990 Ft

1 pár 4 kg-os neoprén hatszögletű súlyzó

Hatszögletű, neoprén anyaggal borított, 2x4 kg-os egykezes súlyzópár, ideális aerobic és más tornagyakorlathoz. A neoprén borítás kellemes tapintású, esztétikus, a borítás színe pedig a súlyzók tömege szerint változik.
7 990 Ft

1 pár 5 kg-os neoprén hatszögletű súlyzó

Hatszögletű, neoprén anyaggal borított, 2x5 kg-os egykezes súlyzópár, ideális aerobic és más tornagyakorlathoz. A neoprén borítás kellemes tapintású, esztétikus, a borítás színe pedig a súlyzók tömege szerint változik.
9 900 Ft
Akciós Termék
Ezt a terméket most akciós áron tudja megvásárolni.

1 pár 7,5kg-os króm állítható kézisúlyzó

Egy pár 7,5 kg-os egykezes súlyzó, fém krómozott súlytárcsákkal, csavaros, gumibetétes csillag alakú szorítógyűrűvel, műanyag hordozótáskában.
14 900 Ft11 900 Ft3 000 Ft

50 kg-os műanyag súlyzókészlet

A készlet tartalmaz egy darab 158 cm hosszú 25 mm átmérőjű kétkezes rudat, 2 darab egykezes rudat 25 mm átmérővel, 6 darab szorítógyűrűt, valamint 4 darab 1,25 kg-os, 6 darab 2,5 kg-os és 4 darab 5 kg-os súlytárcsát.
29 900 Ft
Ingyenes Házhozszállítás
Termékünket ingyen házhoz szállítjuk!

Tunturi Selector Dumbbell 2,5-től 25kg-ig állítható kézisúlyzó

A Tunturi Selector Dumbbell kézisúlyzója lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az egyszerű állítási lehetőségnek köszönhetően a kézisúlyzót 2,5 kg-tól egészen 25 kg-ig 2,5kg-os lépésközzel tetszőlegesen tudja használni, az adott gyakorlathoz éppen szükséges súllyal.
87 900 Ft

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban