Vásárlástól elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni, az elállás jogának ismertetése a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján történik. Elállásra vonatkozó igényét jelezheti telefonon: +36-1-267-4921, tel/fax: +36-1-318-7159, illetve e-mailben:info@pan-trade.hu.

Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható 14 napon belül, amennyiben a csomagolást és a védőfóliát még nem bontották fel. Az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik. Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.

Nem vonatkozik az elállási jog az átvétel után megsérült termékekre.

Elállás esetén legkésőbb 30 napon belül visszafizetjük a fogyasztó által kifizetett összeget. A fogyasztót kizárólag a termék visszaszállítási költsége terheli. A szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredendő kár megtérítését.

Kiszállítás előtti elállásnak minősül az is, ha a megrendelt terméket nem tudjuk valójában éppen szállítani és annak érkezése ésszerűtlenül hosszú időt venne igénybe. Ekkor is foganatosítható az elállás joga, illetve a rendelés módosítása kérhető telefonon vagy e-mailben. A kiszállítást megelőző elállás esetében semmilyen költségviselés nem terheli a vevőt.

Segítünk

Segítünk a termékválasztásban